Picture Organic MT Xpore Jkt Skalställ

Från: 295.00 kr

Artikelnr: 3692-1 Kategorier: ,

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

MT Xporestället erbjuder kvinnliga friåkare och skidåkare ett utmärkt skydd i alla väder i en mjukare och mer andningsbar produkt. Med hybrid body mapping och strategiskt placerade prestandamaterial där du behöver dem mest, är den här jackan designad med tyger med dubbel densitet: ett starkt texturerat tyg för mer skydd och stretchtyg för rörelsefrihet. MT Xpore-jackan är en riktig game changer när det gäller hållbarhet och prestanda eftersom den har Xpores nanoporösa membranteknologi. När det kommer till prestanda, levererar det otroligt lätta och hållbara membranet statistik som helt enkelt ligger utanför listorna, med en minsta vattentäthet på 25K och ett minsta andningsförmåga på 20K. Teflon EcoElite™ PFC-fria hållbara vattenavvisande behandling, de helt tejpade sömmarna och vattentäta YKK®-dragkedjorna hjälper till att hålla fukt ute. Förutom det miljömässiga membranet använder Picture biomaterial för denna jackas huvudtyg, ett sockerrörsavfallsderivat som är olämpligt för mänsklig konsumtion. För förbättrat skydd och passform är huvan och handleden med tumme justerbara och snökjolen är flyttbar. Den mest miljömässigt tekniska jackan och den mest tekniska miljömässiga jackan någonsin!

Passform: Regular fit

Biologiskt 3-lagers skal

Teflon Ecoelite™ PFC-fri hållbar vattenavvisande behandling

Justerbar ergonomisk huva

Handledsmuddar med tumhål

Innerficka med dragkedja

Liftkortsficka

Expedition och lablogotyp

Sammansättning: 58% Biosourced Polyester 42% Polyester

Xpore 25K/20K membran

Fullt tejpade sömmar

YKK® vattentäta dragkedjor

Avtagbar snökjol

Justerbar fåll och ärmslut

Putsduk för goggles

Lång passform bak

Vikt: 820 g

Mer information eller om du vill köpa Picture Organic MT Xpore Jkt hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Mer information eller om du vill köpa Picture Organic MT Xpore Bib hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter