Primus Prime Tech Stove Set 2,3

Från: 195 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

 

Detta ingår när du bokar produkten:

Primus Prime Tech Stove Set 2,3

Gas

Produktinformation

PrimeTech Stove System är ett allt-i-ett-gaskök som är stabilt, vindskyddat och extremt bränsleeffektivt. I köket ingår det som behövs för matlagning åt familjen eller vandringsgruppen.

PrimeTech monteras enkelt ihop för användning och är klart för matlagning på nolltid. Gasbehållaren skruvas på ventilen och står separat för finjustering av lågan. Brännaren med integrerat vindskydd placeras på den vikbara värmereflektorn och står stadigt med en låg tyngdpunkt för säker matlagning. Kökets ventil är försedd med en regulator som ger en jämn och bränsleeffektiv låga i alla lägen.Tänds med medföljande Piezo-tändare. Vatten kokas på mindre än fyra minuter. Locket har ett integrerat durkslag. Kastrullen kan hållas varm i den isolerande förvaringspåsen. Griptången används för att smidigt och snabbt växla mellan olika kokkärl.

Samspelet mellan brännare, värmeväxlare och det integrerade vindskyddet gör att bränsleeffektiviteten förbättras med närmare 50%.

I PrimeTech Stove System ingår ett vindskydd med en integrerad Laminar Flow Burner, två kastruller, ett genomskinligt lock med integrerat durkslag, Piezo-tändare, griptång (Crimp Pot Gripper), isolerande förvaringspåse samt en vikbar värmereflektor.

Egenskaper
– Bränsleeffektivt allt-i-ett-kit med integrerad Laminar Flow Burner-teknologi™ och vindskydd
– Slangmonterad konstruktion ger låg tyngdpunkt och god stabilitet för säker matlagning
– Ventil med regulator för finjustering av lågan och bränsleeffektiv matlagning
– Två hårdanodiserade aluminiumkastruller, en med integrerad värmeväxlare och keramisk non-stick-beläggning och en utan
– Genomskinligt lock med integrerat durkslag och värmetåligt handtag i silikon
– Separat Piezo-tändare tänder oavsett väder
– Låsbar griptång för säker och smidig hantering av varma kastruller
– Levereras med en isolerande förvaringspåse och en vikbar värmereflektor
– Utvecklat i Sverige, tillverkat i Europa
– Gas ingår ej

Specifikation
Effekt: 2000 W
Beräknad kapacitet: 2-5 personer
Höjd: 135 mm
Diameter: 202 mm
Koktid för 1 l: 3.5 min
Tändare: Piezo

Vikt
1060 gram

Mer information eller om du vill köpa Primus Prime Tech Stove Set 2,3 hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här!