Icebug OutRun Women’s RB9X®

Från: 100.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

OutRun är en trailsko vi skapat med fokus på hög komfortgrad under lång tid. Skon passar lika bra för dig som har traillöpningen som tillflyktsort i vardagen, och söker en stabil sko med bra stöd, som för dig som vill samla många mil. Överdelen i lätt polyester, i kombination med snörsystemet och den mjuka hälkappan, gör att skon sitter som gjuten på dina fötter. Den snäva passformen kommer till sin rätt under långa utförslöpningar och den generösa tåboxen ger utrymme för när fötterna sväller under långa löpturer. Med en mudguard runtom hela skon har du extra skydd i terrängen. BUGforce-mellansulan ger både bra dämpning vid fotisättning såväl som energi vid frånskjut. Vridstyvheten ger stöd på ojämna underlag och Rock Shield i skons främre del ger dig ett bra skydd mot vassa stenar. Yttersulan har utrustats med vårt världsledande RB9X®-gummi, och med ett mönster anpassat för enklare traillöpning och grusvägar ger skon svårslaget dubbfritt grepp under långa löprundor på både soliga och regniga dagar.

För vad: Bekväm traillöpning på alla nivåer

Därför gjorde vi skon: För dig som söker marknadens mest hållbara trailskor.

– Hög komfortgrad under långa trailrundor

– BUGforce-mellansula med Rock Shield

– Yttersula i vårt greppgummi RB9X®

Hållbara materialval:

– Överdel i bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% återvunnen PET

– Lining i bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik

– Löstagbar Ortholite Hybrid®-innersula, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg färgat med solution dye-teknik

Filter