Lundhags Vandra ll Junior

Från: 150.00 kr

En känga för den unga äventyraren, designad för att klara det mesta som barn hittar på.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

En känga för den unga äventyraren, designad för att klara det mesta som barn hittar på. Vandra II JR har en läst specialutformad för att passa barn med växande fötter. En slitstark allroundkänga som passar för både vandring och vardagsäventyr. Juniorversionen av Vandra II har en mjukare nederdel, men i samma slitstarka konstruktion; ytterlager av Liba Smart, mellanlager i EVA och ett inre lager av mikrofiber närmast foten. Kängans skaft är tillverkat i impregnerat splitskinn, med HFC™ hälgrepp och pölstrad kant upptill för extra komfort. Vibram®-sulan är tiltad i framkant, och ger ett bra grepp. En löstagbar ullfiltsula förenklar torkning och vädring.Vandra II JR har liksom alla Lundhags skalkängor en mycket generös livslängd. Byt enkelt ut yttersulan och reparera kängan vid behov. Känggaranti ingår vid köp.

Material: Perwanger® splitskinn, Vibram® Sula, Libasmart TPU 1,5 mm

Tillverkningsland: Portugal

Mer information eller om du vill köpa Lundhags Vandra ll Jr hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,