Ortovox Ascent 30 AVABAG

Från: 495.00 kr

Ascent 30 AVABAG är den idealiska airbag ryggsäck för längre skidturer.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Ascent 30 AVABAG är den idealiska airbag ryggsäck för längre skidturer. Uppbyggda kring AVABAG systemet finns 30 liter användbar volym för att bära allt du behöver – säkerhetsutrustning, ett vätskesystem, en förändring av kläder och ett mellanmål, har allt sin plats! Detta turåkning ryggsäck är utrustad med AVABAG airbagsystemet som utvecklats av Ortovox: systemet väger bara 690 gram *, är extremt kompakt, flyttbara och kan enkelt aktiveras igen och igen utan patronen bifogas. Detta gör det möjligt för aktivering utbildning för att förbereda sig för snabb och korrekt funktion i en nödsituation. En turåkning ryggsäck inte bara behöver vara funktionell – det måste också vara bekväm, särskilt på långa turer. Med Ascent 30 är hög slit komfort garanteras genom skummet formade 3D Retursystem som är både lätt och stark. Lavin ryggsäck har också olika funktioner: isyxa och vandringsstav fastsättning, periferi blixtlås för snabb åtkomst till utrustning, diagonal skid fäste för större slitage komfort och mycket mer!

* Vikt fluktuationer i +/- 4% kan uppstå under tillverkningen.

Fördelarna med AVABAG ljudutrustning en överblick:
– Extremt lätt och kompakt airbagsystem
– Aktivering utbildning utan patron
– Handtag optimerad för aktivering: handtaget kan gripas med någon typ av handske, och är lämplig för både vänster och högerhänta användare
– Avtagbar och kompatibel med alla Ortovox AVABAG ryggsäckar
– ingen elektronik

Leveransomfattning för uppstigning 30 AVABAG
Ryggsäck inklusive bruksanvisning och AVABAG enheten.
Den AVABAG Enheten innehåller:
– Aktiveringsenhet
– airbag
– Aktiveringshandtag
– Förspänning verktyg

FUNKTIONER

Låsning lås (höftbälte )
Säkerhets ben rem
Bröstband med signal visselpipa
Snowboard och snöskor fäste
Bright Inside
Vattenfast blixtlås
Separat säkerhetsfack
utrustningar slingor
Tillgång till huvudfacket : front
D-Skifix
rep fastsättning
kompressionsband
Vätskesystem
Vattenbeständiga tack vare PU-belagda materialet.
omkrets dragkedja
Illustration av alpina nödsignaler
Isyxa och vandringsstav fäst
Avtagbar hjälm netto
rep attachement
Nyckelring
SOS krisinformation
Släpp greppet höjdjusterbar

VIKT (utan AVABAG-Unit): 1170 g
VIKT (inkl AVABAG-Unit / utan patron.): 1860 g
Nylon 420D Oxford HD + Nylon 100D Robic Ripstop

Inklusive Karbon patron.

OBS! Tänk på att det är ditt eget ansvar att skaffa dig den kunskap som behövs för att vistas i den miljö som kräver denna form av utrustning. Vi förespråkar alltid att du har gått en lavinkurs (Åre Lavincenter) samt har övat med den utrustning du skall använda dig av. Utrustningen kan aldrig ersätta ett sunt förnuft och kunskap. Outdoor Buddies är inte ansvarig för utövaren som använder vår utrustning.

Mer information eller om du vill köpa Ortovox Ascent 30 AVABAG hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,