Vaude Zerum 58+ LW

Från: 100.00 kr

Lätt ryggsäck ultralätt vandring

Extremt lätt

Hög bärkomfort

Avtagbart lock kan användas som en korsrygg

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Lätt ryggsäck för när du vill vandra lätt

Extremt lätt

Hög bärkomfort

Avtagbart lock kan användas som en midjeväska

Extremt lätt vandringsryggsäck för turer där varje gram räknas. Vaudes lättaste ryggsäck i mellan volymen för vandringar och resor som väger mindre än 1400 g. Den är tillverkad av lätt, rip-stop silikoniserad 70D ripstop och ett robust 200D-material i botten och sidorna. Det viktoptimerade Tergolight bärsystemet kan justeras individuellt till att passa din rygglängden och ger en god passform och hög bärkomfort. Det höjdjusterbara locket erbjuder förvaringsutrymme för saker som du behöver snabb åtkomliga och är helt avtagbart. Under ligger ett lock som kan stänga och komprimera huvudfacket när locket är avtaget. Locket kan också användas separat som midjeväska. Sidoremmar och en användarvänlig stängning under locket gör den väldigt komprimerbar. Det främre facket med andningsbara nätinsatser är också särskilt lämpliga för våta föremål som regnkläder eller regnskydd eftersom fukten kan avdunsta. Allt som borde vara lättillgängligt, kan förvaras i sidofickor med stor volymstretch. Till och med en vattenflaska eller bar kan nås snabbt utan att ta av ryggsäcken. En mångsidig, mycket stark lina fungerar som ett funktionellt alternativ för att fästa vandringsstavar och extra redskap. Som en väsentlig del av ”Big Three” är den här ryggsäcken idealisk för lätt vandring och ryggsäcken i kombination med Vaudes lättaste tält och sovsystem.

För att skydda miljön har de primära textilmaterialen resursbesparande och miljömässig tillverkning i enlighet med strikt bluesign®-standard.

Funktioner
Individuellt justerbart ryggplatta
Lätt höftbälte med blixtlåsficka
Lockficka
Variabel lockhöjd
Locket kan tas bort för att spara vikt
Avtagbart lock som kan användas som midjeväska
Klaffstängning när locket tas bort
Sidokomprissionsband
1 stretchficka på sidan
1 stretchficka för vattenflaska på sidan
Rymlig frontficka
Fästpunkter för utrustning
En fästpunkt för stavar
Lätt silikoniserat tyg
Förstärkt botten
Lättviktsspännen i hela
Öppning för vätskesystem

Materialöversikt Huvudtyg – Ansikte: 100% polyamid; Beläggning: 100% polyuretan; 70 D Ripstop Silikon Polyuretanbelagd; Kontrasttyg: 100% polyamid; 200 D korsstygn Ripstop.

Vikt: 1390 g
Volym: 58 + 8 l
Mått: 76 x 35 x 28 cm
Lastområde: 7 – 12 kg

Mer information eller om du vill köpa Vaude Zerum 58+ LW hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,