Vaude Zerum 58+ LW

Från: 100 kr

Lätt ryggsäck ultralätt vandring

Extremt lätt

Hög bärkomfort

Avtagbart lock kan användas som en korsrygg

Lätt ryggsäck för vandring

Extremt lätt

Hög bärkomfort

Avtagbart lock kan användas som en midgeväska

Extremt lätt vandringsryggsäck för vandringar där varje gram räknas.

Vaudes lättaste vandringsryggsäck, väger mindre än 1400 g. Den är tillverkad av lätt, rip-stop silikoniserad 70D ripstop och ett robust 200D-material i botten och sidorna.

Det viktoptimerade Tergolight bärsystemet kan justeras individuellt efter din rygglängd och ger en god passform och hög bärkomfort.

Det höjdjusterbara locket erbjuder lagringsutrymme för saker som du vill ha snabb åtkomliga och är helt avtagbart. Under finns ett skydd som kan stängas och komprimera huvudfacket när locket är lossat. Locket kan också användas separat som midgeväska.

Huvudfacket kan nås från utsidan genom en dragkedjeöppning. Sidoremmar och en användarvänligt skydd under locket gör den till stor del komprimerbar. Det främre facket med luftiga mesh-insatser är också särskilt lämpliga för blöt utrustning som till exempel regnkläder eller ett regnskydd eftersom fukt kan avdunsta.

Allt som du vill ha lättillgängligt, kan förvaras i sidofickor i mesh. Till och med vattenflaskan kan nås snabbt utan att du behöver ta av dig ryggsäcken. Med ett mångsidigt, mycket starkt funktionsband för att fästa vandringsstavar och extra redskap. Som en väsentlig del av “Big Three” är den här ryggsäcken idealisk för lätt vandring och ryggsäck i kombination med Vaudes lättaste tält och sovsystem.

För att skydda miljön har den tillverkats i textilmaterial och med resursbesparande och hållbar tillverkning i enlighet med strikt bluesign®-standard.

Funktioner
Individuellt justerbar rygg
Lätt höftbälte med blixtlåsficka
Lockficka
Variabel lockhöjd
Locket kan tas bort för att spara vikt
Avtagbart lock kan användas som midgeväska
Klaffstängning när locket tas bort
Kompressionsremmar i sidan
1 meshficka på sidan
1 meshflaskficka vid sidan
Rymlig frontficka
Åtkomst till huvudfacket också via zip
Fästpunkter för utrustning
Fästpunkt för vandringsstavar
Lätt silikoniserat tyg
Förstärkt botten
Lättviktsspännen på hela ryggsäcken

Öppning förvätskesystem (ingår ej)
Bröstbenrem med slanghållare
Regnskydd: ingår ej,

Vikt: 1390 g
Volym: 58 + 8 l
Mått: 76 x 35 x 28 cm
Lastområde: 7 – 12 kg

Materialöversikt Huvudtyg – Ansikte: 100% polyamid; Beläggning: 100% polyuretan; 70 D Ripstop Silikon Polyuretanbelagd; Kontrasttyg: 100% polyamid; 200 D korsstygn Ripstop.

Mer information eller om du vill köpa Vaude Zerum 58+ LW hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod.

Filter

,