Vaude Zerum 58+ LW

Från: 100 kr

Lätt ryggsäck ultralätt vandring

Extremt lätt

Hög bärkomfort

Avtagbart lock kan användas som en korsrygg

Lätt ryggsäck ultralätt vandring

Extremt lätt

Hög bärkomfort

Avtagbart lock kan användas som en korsrygg

Extremt lätt vandringsryggsäck för resor där varje gram räknas. Vår lättaste stora volym ryggsäck för vandrare och resor väger mindre än 1400 g. Den är tillverkad av lätt, rip-stop silikoniserad 70D ripstop och ett robust 200D-material i botten och sidorna. Det viktoptimerade Tergolight fjädringssystemet kan justeras individuellt till rygglängden och ger en god passform och hög bärkomfort. Det höjdjusterbara locket erbjuder lagringsutrymme för saker som behöver snabbt åtkomliga och är helt avtagbara. Under ligger ett lock som kan stänga och komprimera huvudfacket när locket är lossat. Locket kan också användas separat som korsrygg. Huvudfacket kan nås från utsidan genom en dragkedja. Sidoremmar och en användarvänlig förpackning under locket gör den till stor del komprimerbar. Det främre facket med andningsbara nätinsatser är också särskilt lämpliga för våta föremål som regnrock eller regnflyg eftersom fukt kan avdunsta. Allt som borde vara lättillgängligt, kan förvaras i sidofickor, stora volymsträckor. Till och med en drinkflaska eller lock kan nås snabbt utan att ta av förpackningen. Med ett mångsidigt, mycket starkt funktionsband för att fästa vandringsstänger och extra redskap. Som en väsentlig del av “Big Three” är den här ryggsäcken idealisk för lätt vandring och ryggsäck i kombination med våra lättaste tält och sovsystem. För att skydda miljön har de primära textilmaterialen resursbesparande och miljövänlig tillverkning i enlighet med strikt bluesign®-standard.

Vikt: 1390 g
Volym: 58 + 8 l
Mått: 76 x 35 x 28 cm
Lastområde: 7 – 12 kg

Regnskydd ingår när du hyr denna ryggsäck.

Funktioner
individuellt justerbar stödjande rygg
lätt höftbälte med blixtlåsficka
lockficka
variabel lockhöjd
locket kan tas bort för att spara vikt
avtagbart lock kan användas som höftväska
klaffstängning när locket tas bort
sidokomprimeringsband
1 sträckficka på sidan
1 sträck flaskficka vid sidan
rymlig frontficka
åtkomst till huvudfacket också via zip
fästpunkter för växel
en polfästpunkt
lätt silikoniserat tyg
förstärkt botten
lättviktsspännen i hela

Materialöversikt Huvudtyg – Ansikte: 100% polyamid; Beläggning: 100% polyuretan; 70 D Ripstop Silikon Polyuretanbelagd; Kontrasttyg: 100% polyamid; 200 D korsstygn Ripstop.

Mer information eller om du vill köpa Vaude Zerum 58+ LW hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod.

Filter

,