Helsport Varanger Camp 4-6 Personer

Från: 595.00 kr

Artikelnr: 7464-1 Kategorier: , ,

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Detta ingår när du bokar produkten:

Helsport Varanger Camp 4-6

Produktinformation

Tälttyp: Lavvu
Personer: 4-6
Förpackning: 23×60 cm
Vekt: 6,5 kg inkl. peggar
Pinnarnas vikt: 0,76 kg | 29 pinnar
Pollängd: 255 cm
Tillbehör: Rep Kit (60 g) innehåller: tyg, nål, tråd, reparationshylsa och extra polsegment.

Varanger-lägret var världens första lavvu med en lösning för lägretsingång! Med samma slitstarka, solida detaljer som sin prisbelönta namngivare Varanger är den utrustad för fyra säsongäventyr; utsågs till den bästa lavvu för vinterbruk av Norges största utomhusmagasin.

Ingången har utökats för att göra in- och utgången mer bekväm, samt för att förhindra att regnet kommer direkt in i tältet när man öppnar ingången. Dessutom ger det dig en känsla av bättre utrymme i tältet. Förlängningen är utrustad med två fönster som garanterar bra ljus in i tältet. Lavvu har ett myggnät i ingången och flera justerbara ventiler för att säkerställa ett bra inomhusklimat.

För att göra ditt lavvu-liv ännu mer bekvämt är det möjligt att lägga till en botten och inre tält till lavvu, som extrautrustning. Det är också möjligt att tända eld med en ugn eller en brännare med tillstånd av det flamskyddsbehandlade tyget.

Lägresport för skydd mot vädret
Två fönster
Flamskyddande tyg
Patenterad justerbar topphatt med justeringar inuti
Helsport AirFlow II® ventilationssystem
Killen pekar med effektiva killefästare

Tyg yttertält: Helsport Rainguard® FR, 3000 mm
Pol: aluminium

Tillbehör:
Tyg inre tält: Helsport Airflow FR
Tyggolv: Helsport Rainguard® FR Golv, 5000 mm