Vaude Drive Trunk

Från: 195.00 kr

Artikelnr: 10131-1-1-1 Kategorier: ,

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Markisetält för att fästa i bilens baklucka

Snabb montering
Rymlig interiör

Idén är lika genial som den är enkel – Drive Trunk förvandlar din halvkombi och utrymmet under och bakom till ett stort markistält på blixtens hastighet!

I kombination med bagageutrymmet skapar det gott om plats för att sova, laga mat och sitta tillsammans. Drive Trunk har ett brett användningsområde – den anpassar sig till olika biltyper tack vare sin sofistikerade spännbandskonstruktion. Den kan fästas på vanligaste kombivagnar och stadsjeepar och förvandlar ditt dagliga fordon till en husbil. Den öppna bagageluckan utgör det stödjande elementet i tältkonstruktionen, och den resulterande ståhöjden gör att du kan stå upp inuti tältet. Tältet erbjuder gott om förvaringsutrymme eller utrymme att laga och äta med 2 stolar och ett litet bord. 

Denna produkt är tillverkad med miljömässigt, vattenavvisande Eco Finish och tillverkas utan användning av fluorkarboner (PFC). VAUDE Green Shape-etiketten står för miljömässiga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.

Förpackningsstorlek: 45×20 cm
Tältets fotavtryck: 3,0 m²
Innertältets fotavtryck: 0,0 m²
Totalvikt: 2200,00 g

Funktioner
Biltält
Utan stänger
Utan innertält
1 entré
Mycket snabbt och enkelt att sätta upp
Främre ingången kan användas som ett solskydd
Utmärkt luftcirkulation genom nätfönster
Myggisäker nätdörr för bakluckan
Ståhöjd, för ditt eget privata omklädningsrum
Passar de flesta kombibilar, stadsjeepar och minibussar

Materialöversikt Tältduk: 100% polyester; 75 D polyuretanbelagd 3.000 mm; Maskinsatser: 100% polyester; 50 D.

Mer information eller om du vill köpa Vaude Drive Trunk hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,