Hennessy Hammock Explorer Ultralite Classic XL

Från: 295 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Ultralite Explorer Classic är en unik kombination av hängmatta och tält och är utmärkt för vandring, kajakpaddling, camping, motorcykelturer etc.

Hennessy Hammock Ultralite Explorer Classic har en öppning på undersidan och levereras komplett med myggnät, avtagbart regnskydd, rep för hängning och en förvaringspåse med instruktioner. Detta är hängmattan för dem som vill ha låg vikt utan att kompromissa med komforten.

Materialets kvalitet är mycket hög och du får samma längdgräns som den vanliga Explorer, men en något lägre viktgräns.

Höjdgräns: 213 cm
Viktgräns: 115 kg
Förpackad vikt: 960 g
Förpackad storlek: 10 cm x 20 cm x 25 cm
Hängmattyg: 70D nylon taft, 160 x 90 högt antal
Mått på bottentyget: 130 ”x 59”
Mesh: 20D polyester No-See-Um
Hängande rep: Två 305 cm långa testspektrumrep 681 kg.
Bandband: 3,8 cm breda och 107 cm långa polyester
Regnskydd Vikt: 300 g
Regnskydd tyg: 30D PU / silikonbelagd nylon ripstop med hög segthet66
Regnskydd Mått: En parallellogram kortsida 178 cm, långsida 280 cm, kort diagonal 300 cm, lång diagonal 345 cm
Packpåse: logotyp och instruktionsanvisningar tryckta på ripstop polyesterpåse 0,6 oz

Alla Hennessy-hängmattor levereras kompletta med fast myggnät, avtagbart regnskydd, stödkablar och förpackningsväska med instruktioner på baksidan. En meter lång bandband ingår också för att skydda trädens bark.

Mer information eller om du vill köpa Hennessy Hammock Explorer Ultralite Classic XL hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,