Hilleberg Bivanorak

Från: 150 kr

Vikt – 575 gram

Mått – 240 cm lång, 86 cm bred.Väv – Ripstop nylon med PU vattentät (3000 mm/30 kPa) & andande beläggning

Bivanorak

Bivanoraken är generöst skuren, med tillräcklig längd och bredd för att rymma såväl sovsäck som liggunderlag när den används som bivacksäck. Dragskor finns både i Bivanorakens nedre kant och i ärmarnas avslutningar (i ärmarna är de elastiska). De kan dras åt och låsas för att hålla värmen och skydda på bästa vis från snö, regn och vind. Ett långt blixtlås på framsidan gör det enkelt att ta av och på Bivan­o­raken. Den stora huvan rymmer utan problem en sovsäckshuva, men den kan ändå dras åt tätt runt ansiktet för skydd. Kombinationen av en Hilleberg Bivanorak och Tarp ger ett effektivt och otroligt lätt bivacksystem.

Vindskydd

Tag den ur ryggsäcken och “kliv” in. I vind- och vattentätt material utgör Bivanoraken med förslutningsbara ärmar och fotände ett komfortabelt och rymligt bivackskydd. Den är ett mångsidigt säkerhetsalternativ till vår vind­säck för en person.

Regnplagg

En Bivanorak kan användas som anorak, juster­bar till valfri längd. Dra upp nedre kanten av Bivanoraken och fäst dragskon runt midjan. När den används på det viset finns till och med plats för en mindre ryggsäck under Bivan­oraken. Tillsammans med regnbyxor eller byxholkar blir det ett perfekt väderskydd även i de sämsta förhållanden. “Unisize” och enkel storleksjustering gör Bivanoraken lika passande för långa som för korta personer.

Mer information eller om du vill köpa Hilleberg Bivanorak hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod

Filter

,