Åsnes Falketind 62 Xplore BC Turskidpaket

Från: 720.00 kr

Artikelnr: 12111-1 Kategorier: , ,

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Turskidpaket med Rottefella Xplore bindningssystem

Turskida

Turpjäxa

Teleskåpstav

Kort stighud

Skriv din skostorlek i meddelande fältet vid utcheckningen, mät foten om du är osäker.

Vikt: 1020 gram

Radie: 16,7m (172) – 18,7m (180) – 20,9m (188)

Tillverkningsland: Tjeckien

Specifikationer: 97-62-86

Falketind 62 Xplore är en superlätt fjällskida med mycket sväng, som i 180cm längd ger en radie på 18,7 meter. Denna skida är konstruerad med ett spann som gör den trevlig att gå med, och att den ger bra glid med kortfell.

Skidan har också en stålkant, vilket ger ett paket som är perfekt för dem som planerar längre turer i bergen och vill ha offensiv och lekfull skidåkning.

Skidan är konstruerad med en lyhörd poppelkärna förstärkt med hybridkolfiber för optimalt kantgrepp och vridstyvhet.

Detta är en skida som definitivt kan köras som en riktig Telemarksskida.

Val av skidlängd

Tabellen här är avsedd som ett hjälpmedel och får inte följas slaviskt. Skidkunskaper, terräng, packning och individuella behov / vanor är faktorer som påverkar valet av längd. Falketind 62 bör väljas nära din egen kroppshöjd.

Allmänna råd: Trafik i grov terräng kräver kortare skidor än öppna bergskedjor. För nybörjare blir det ofta lättare med korta skidor. Om du ofta går med tung packning bör skidorna vara lite längre.

Kroppslängd Skidlängd

168-177 cm 172 cm

175-185 cm 180 cm

183-192 cm 188 cm

OBS! Om du vill att denna produkt skall skickas till ombud inom Sverige behöver du välja rätt fraktalternativ.

Utdrag från hyresregler:

§ 19. Turskidor skall lämnas tillbaka utan fästvalla på belaget, om ej detta sker debiteras hyrestagaren 400kr för rengöring. Om belaget har blivit uppruggat för att fästvallan skall fästa, debiteras hyrestagaren för motsvarande ny skida då den bedöms som oanvändbar i Outdoor Buddies normala verksamhet.

Filter

,

OBS! Tänk på att alla storlekstabeller är generella. Är du osäker på storleken, kontakta oss så hjälper vi till att välja rätt.