Hyr här, hämta där

Hur fungerar de olika fraktalternativen?


När du bokar dina produkter hos oss så erbjuder vi en rad olika alternativ för hur du skall få tillgång till dina produkter.
Vi skickar alla våra produkter till ditt närmaste Schenker ombud inom hela Sverige.

Skall du inte besöka Åre, men vill utnyttja vår service? Ingen fara, vi packar din bokning och skickar den med Schenker så att du har den till det är dags för dig att ge dig av. Vi har en fast fraktkostnad 199 sek tur & retur för alla våra hyrprodukter förutom fjällpulkor där fraktkostnaden ligger på 699 sek tur & retur. Med i ditt paket ligger returfraktsedeln, i vissa fall kommer vi att skicka den separat med mail, det har att göra med att Schenker har en viss giltighet på sina returfraktsedlar. När du är klar med din bokning så ser du till att allt är torrt och sedan packar du ner allt i samma emballage som du fick det i och lämnar in paketet hos valfritt Schenkerombud, resten fixar vi.

Bokning sker senast 7 dagar innan önskat leveransdatum för normal taxa, 14 dagar för Danmark & Finland. För express frakt ber vi er kontakta oss.
Kostnad: 199kr/ToR, fjällpulkor* 699kr/ToR, Expressfrakt 999kr, Finland & Danmark 449kr**

Hämta hos något av våra utlämningsställen. Det går också bra att hämta på ett ställe och lämna tillbaka på ett annat. Till exempel att hämta i Vålådalen och lämna tillbaka i Storulvån.

Du kan välja att hämta din bokning på något av våra utlämningsställen:

Vålådalens fjällstation, Storulvåns fjällstation och på Lundhags Skomakarna i Järpen.
Kostnad: 149kr*/bokning**

Utkörning inom Åre.
Bor du på hotell eller i stuga i Åre och vill att vi levererar direkt till dörren? Inga problem. Boka senast klockan 18:00 kvällen innan.
Här ingår: Björnen, Åre, Tegefjäll, Duved, Undersåker.
Kostnad: 99kr*/adress

Utkörning Utanför Åre.
Här ingår: Bydalen, Vålådalen, Ottsjö, Edsåsdalen, Huså, Enaforsholm, Storulvån, Storlien, Camp Ånn, Kolåsen, Kallsedet. För övriga anläggningar/byar kontakta oss innan bokning, så löser vi det.
Kostnad: 199kr*/adress

Priset gäller tur och retur.
*
Priset gäller per pulka