the OMM Rotor Pant

Från: 200.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Rotor Pant är en isolerad men ändå andningsbar byxa, perfekt för ett minimalistiskt sommarläger eller för att öka värmen i ett vintersömnsystem.

Kombinera PointZero vindtäta skal med 125g PRIMALOFT ACTIVE för att skapa en byxa idealisk för kalla och våta förhållanden. Rotor Sleep System erbjuder också ett alternativ till en hel sovsäck och isoleringslager i kombination med Rotor Hood Jacket Foot Pod.

PRIMALOFT ACTIVE Sudda ut gränsen mellan vaddisolering och tyg Primaloft ACTIVE väver löst Primalofts branschledande isoleringsfibrer genom ett fint polyesternät. Den resulterande strukturen är varmare och mindre än hälften av vikten av en konventionell fleeceprodukt – dunliknande prestanda när den är torr samtidigt som den fortfarande presterar när den är våt.

Funktioner
Vindtät
Fortsätter att isolera även om det är blött
Sammankopplas med Rotor Hood Foot Pod för att bilda sömnsystem
Ledde knän
YKK Vislon-dragkedjor i full längd för enkel inträde utan att ta av skor
Fickomvändning för att skapa en packsäck

Tekniska detaljer
PointZero 100 22gsm nylon ripstop-tyg
Downproof
Mycket vindtålig
DWR
Primaloft ACTIVE 125g – Isolerande plym vävd på meshunderlag för oslagbar luftgenomsläpplighet och lätt isolering

Mer information eller om du vill köpa the OMM Rotor Pant hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg