Bergans Expedition Down Parka

Från: 395 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Med 30 % mer fyllning än våra andra dunjackor kan du lita på att Expedition Down Parka håller dig varm både i baslägret och på väg mot toppen. Jackan har designats och testats för användning i extrem kyla och på expeditioner. Den är extra lång, har ett slitstarkt ytterlager med förstärkningar och är vindtät och starkt vattenavvisande. Ett naturligt förstaval på expeditioner i extrem kyla!

Unisexmodell.

Materialegenskaper
Vindtätt och vattenavvisande material.

Huva
Fast huva. Kardborrefäste för fuskpäls i stl. L.

Ventilation
Ingen.

Fickor
Frontfickor, bröstfickor och innerficka. Lös kompressionspåse.

Övriga detaljer
Extra kraftiga dragkedjelöpare. Frontklaff med hel kardborreknäppning. Förstärkningspartier på axlar och armbågar. Elastisk mudd med tumhål (pulsvärmare) och ögla för vantar. Förlängt ryggparti.

Material: 100 % polyamid (nylon)
Dun: 95/5. Fyllningsgrad: 750 cuin. Boxkonstruktion
Dunvikt: 516 g
Storlek: S-XXL, Unisex motsvara herrstorlekar. För att omvandla till dam storlek måste man gå en storlek ner
Vikt: 1430 g
(strl. L)

 

Filter

,