Picture Organic Object Jkt Ms

Från: 250.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Denna ikoniska Picture 2-lagers freeride-jacka är vattentät, andas, varm och mångsidig.

Vattenpelare: 20.000/Andningsförmåga: 20.000

Den kompromisslösa kombinationen av lätt vattentät andningsförmåga och varm isolering

2-lagers Picture Object Jacket är en av Pictures ikoniska, extremt mångsidiga freeride-jackor. Ekodesignad med cirkulär polyester, den har ett 2K/2K-membran för oöverträffad vattentät andningsförmåga, förstärkt med en PFC-fri hållbar vattenavvisande behandling och vattentäta dragkedjor.

Designade för mångsidighet och värme erbjuder dragkedjorna extra ventilation vid behov. För förbättrat skydd och passform är huvan, ärmsluten och fållen justerbara, medan isoleringen ser till att du håller dig varm hela dagen. Den här jackan är skuren för en modern lång passform och är utrustad med smarta, funktionella fickor och detaljer. Designad med den kompromisslösa kombinationen av lätt vattentät andningsförmåga och varm isolering, denna Picture Object Jacket låter dig fokusera all din uppmärksamhet på att njuta av snön.

Passform: Straight

Teflon Ecoelite™ PFC-fri hållbar vattenavvisande behandling

Helt tejpade sömmar

YKK® vattentäta dragkedjor

Justerbara muddar med kardborresystem

Bröstfickor med vattentäta dragkedjor

Liftkortsficka

Vikt: 1200 g

Composition: Minireps 2 layers – 100% Circular Polyester

Dryplay 20K/20K membran

Återvunnen Thermal STD 60 gr/m2 kropp och ärmar, 40 gr/m2 huva

Justerbar ergonomisk huva

Handledsdamasker i lycra med tumhål

Mer information eller om du vill köpa Picture Organic Object Jkt Ms hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

Varukorg