the OMM Barrage Jacket (W)

Från: 200.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Med 80g/m2 av högkvalitativ PrimaLoft® Gold med Cross Core Technology i kroppen och 40g/m2 i armarna, tillsammans med OMMS beprövade PointZero H2O vattentäta tyg, är Barrage Jacket ditt skydd mot dåligt väder.

Genom att kombinera teknologier från hela OMM-sortimentet har Barrage vattentäta yttre kommit från vårt Halo-sortiment och isoleringen från Mountain Raid-sömnsystem och rotorisolering.

Barrage inkluderar även kontakter för att bygga till en sovsäck med Rotor Pant. Den är lika hemma på de elaka gatorna som på ett blött och blåsigt läger på OMM, med fullt justerbar huva och två fickor för handvärmare med dragkedja.

PrimaLoft® Gold med Cross Core-teknologi är PrimaLoft®s syntetiska isolering av högsta kvalitet och ersätter PrimaLoft® Gold Eco som OMM:s val av isolering. Resultatet är betydligt mer värme per gram och behåller fortfarande 35 % återvunnet innehåll. Värme utan bulk, vattentät, andas, packbar. Kombinerat med vårt PointZero H2O yttre lager för att ge ett helt vattentätt, vindtätt, andningsbart och isolerande lager.

OMMs beprövade och lätta vattentäta tyg sätts i arbete för att skapa ett skyddande lager som inte liknar allt vi har gjort tidigare. PointZero H20-tyget är helt vind- och vattentätt och är vårt vattentäta tyg i tävlingsvikt.

Barrage Jacket kan anslutas till Rotor Pant & Foot Pod för att skapa ett ultralätt sovsäcksalternativ. Sömndräkten är designad för att gå runt lägret och lätta övernattningar

Helt vattentät med tejpade sömmar
Vindtät
PrimaLoft® GOLD med Cross Core 80/40 g/m2
Fleecefodrade fickor
Löst lagt ytterskal
Låg bulk manschettkonstruktion
Dragsko i fåll

Tyg: PointZero H2O/PrimaLoft® Gold med korskärna
Vikt: 350g

Mer information eller om du vill köpa the OMM Barrage Jacket (W) hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg