Picture Organic Aeron 3L Set

Från: 420.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Jacka

Denna stretchiga 3-lagers freeride hardshell-jacka är redo för alla upp- och nedstigningar när du åker skidor och splitboard.

Vattenpelare: 20.000/Andningsförmåga: 20.000

Riktad lätt andningsförmåga och väderskydd för backcountry-touring

Den stretchiga 3-lagers Aeron Jacket erbjuder riktad lätt andningsförmåga och skydd för skidturer och splitboarding.

Ekodesignad med återvunnen cirkulär polyester, den har också ett 20K/20K-membran för en oöverträffad vattentät/andningsförmåga, förstärkt med en PFC-fri hållbar vattenavvisande behandling. Samtidigt som den ger maximalt skydd mot snö och vind, har den här jackan dragkedjor för enkel temperaturkontroll på alla klättringar eller nutförsåken.

För bättre skydd och passform är huvan, ärmsluten och fållen justerbara. Denna freeride-jacka är redo för alla dina stora bergsäventyr och byggd för långa dagar med ospårat puder.

Passform: Straight

Avtagbar snökjol i stretch

Teflon Ecoelite™ PFC-fri hållbar vattenavvisande behandling

Helt tejpade sömmar

YKK® vattentäta dragkedjor

Handledsdamasker med tumhål

Åtdragande dragsko i fållen

Sidofickor med vattentäta dragkedjor

Lång passform i ryggen

Vikt: 680 g

Sammansättning: Hårt skal 3 lager stretch – 70% Circular Polyester 30% Polyester

Dryplay 20K/20K membran

Justerbar ergonomisk huva

Justerbara muddar med kardborresystem

Bröstfickor med vattentäta dragkedjor

Liftkortsficka

Byxor

Dessa stretchiga 3-lagers freeride hardshell bibbyxor är redo för alla upp- och nedstigningar när du åker skidor och splitboard.

Vattenpelare: 20.000/Andningsförmåga: 20.000

Riktad lätt andningsförmåga och väderskydd för backcountry-touring

De stretchiga 3-lagers Aeron Bib Pants erbjuder riktad lätt andningsförmåga och skydd för skidturer och splitboarding. Ekodesignade med återvunnet cirkulärt polyester-ansiktstyg, de har också ett 20K/20K-membran för oöverträffad vattentät andningsförmåga, förstärkt med en PFC-fri hållbar vattenavvisande behandling och vattentäta dragkedjor. Samtidigt som de ger maximalt skydd mot snö och vind, har dessa byxor ventiler för enkel temperaturkontroll på alla klättringar eller utförsåkning. För extra komfort ger de elastiska justerbara hängslen och den stretchiga lycran mer än tillräckligt med rörelsefrihet. De strategiskt placerade fickorna är praktiska. Redo för alla dina stora bergsäventyr, dessa haklappar med rak passform är byggda för långa dagar med ospårad puder.

Passform: Straight

Tvåvägs dragkedjeförsedda öppningar/ventiler

Teflon Ecoelite™ PFC-fri hållbar vattenavvisande behandling

Helt tejpade sömmar

YKK® vattentäta dragkedjor

Förstärkning i nederkant

Vikt: 598 g

Sammansättning: Hårt skal 3 lager stretch – 70% Circular Polyester 30% Polyester

Dryplay 20K/20K membran

Justerbara remmar

ficka med dragkedja

Snödamasker med byxkrok

Mer information eller om du vill köpa Picture Organic Aeron 3L Bib Pnts Ws hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

Varukorg