the OMM Kamleika Skalställ herr

Från: 395 kr

the OMM unika super-stretch-tyg i kombination med stretch-sömmar och minimal sömkonstruktion gör att jackan kan röra sig med dig som ger komforten i ett baslager och prestanda för ett fullt utrustat bergskal.

Superstretchig skaljacka

Kamleika var och är fortfarande den ursprungliga stretchen som är vattentät. Att springa i bergen, i regnet, utsätter utrustningen för lika mycket prövningar som det gör för människan. Detta gäller särskilt när man designar en vattentät jacka där en blandning av egenskaper måste uppnås. the OMM kräver hållbarhet, komfort, stretch, väderskyddande egenskaper, låg vikt, vattentäthet och andningsförmåga, som alla måste balanseras i den perfekta kombinationen. Kamleika är OMM: s svar på denna utmaning. Uppdaterad för vintern 2020 med ett ytterlager av nylon och är nu mer hållbart än någonsin.

Historien:
OMM uppfann den vattentäta stretchen för drygt 20 år sedan, och Kamleika var den första vattentäta stretchen. 

the OMM har förbättrat tekniken genom åren för att minska vikten, förbättra andningsförmågan och lägga till funktioner men formeln har varit densamma. Nu när den är inne på sin femte generation bygger den senaste Kamleikan på decennier av design och grundlig testning i de tuffaste tävlingarna.

Helt tejpade sömmar
Justerbar huva med invändig vagga
Aktiva manschett- och tumöglor
Dynamisk droptail
Reflekterande detaljer (fram, ärm, bak)
YKK® Aquaguard-dragkedja i full längd
Två stora hand- / kartfickor
Garage för alla blixtlås

Kamleika – Nylon 4-vägs stretch
Vattentät och andas
Mjukt och tyst material
Vikt 265g

Vattenpelare: 20.000 mm

Andningsförmåga: 20.000 g/m2

Superstretchig skalbyxa

Kamleika Pant är tillverkad av ett unikt super stretchigt tyg. Det gör att byxan kan följa med dig i dina rörelser och samtidigt hålla dig torr.

Funktioner inkluderar även Dyneemaförstärkningar för svår terräng, samt 37,5 partiklar i tyget för att hantera fukt och temperaturuppbyggnad.

FUNKTIONER
Dyneema-paneler
Justerbar under foten (reservdpar ingår)
Skokrokar
YKK® Aquaguard-dragkedja
Reflekterande logotyper
Kamleika 4-vägs stretch tyg
Vattentät och andas
Reflekterande tryck

TEKNISKA DETALJER
Tyg: Kamleika® 4 Way stretch-tyg
Full vikt: 190 g

Vattenpelare: 20.000mm

Genomsläpp: 18.000mm

Mer information eller om du vill köpa the OMM Kamleika Skaljacka hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod

Mer information eller om du vill köpa the OMM Kamleika Skalbyxa hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod

Filter

the OMM herr/unisex

How to measure