Fjellpulken Barnpulka

Från: 3,995.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Fjellpulkens barnpulka – marknadsledare i 50 år! Om du vill ha den bästa pulsupplevelsen för ditt barn, liksom den bästa säkerheten och bekvämligheten för ditt barn, välj sedan Fjellpulken Barnpulka.

Pulkan kommer komplett med sele och dragstång, samt rygg, vindruta och välskydd. Den har ett stabiliserande skrov och är utrustad med kardborreband som stabiliserar puls och förhindrar rullning i robust terräng. En solid kvalitetsprodukt som både dina barn och andra som kommer efter kan njuta av i generationer!

Längd: 131 cm
Bredd: 53 cm
Höjd: 50 cm
Vikt: 11 kg

När du hyr denna produkt ingår åkpåse.

Vid bokning anger du månad för start av bokningen, datum för upphämtning lämnas i kommentarsfältet vid utcheckning.

OBS! Vi kan för närvarande inte skicka barnpulkor.

Mer information eller om du vill köpa Fjellpulken Barnpulka  hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg