Nordisk Lofoten 2 ULW

Från: 550.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Löjligt litet. Otroligt lätt.

Ju längre du måste gå, desto mer kommer du att älska dig själv för att du tar med dig Lofoten. Nordisk designade detta flerfaldigt prisbelönta, ultralätta racetält för att möta kraven på ett pålitligt skydd, som du kan slå upp på ett ögonblick, bära utan att märka det och packa i flaskfickorna på din racerväst.

Lofoten 2 ULW är ett 2-lagerstält med en otrolig race-vikt på bara 500g. Det föddes som det lättaste tältet i världen och har den minsta packstorlek som någonsin skådats.

Allt beror på toppmoderna stänger med ultrakorta segmentlängder, vilket möjliggör en okomprimerad packstorlek på endast 11 x 22 cm. Tyget är det ultratunna Nortech T-NY 7D nylonet med en vikt på endast 26g/m2. Trots sin delikata mjuka känsla säkerställer de 3 skikten av silikonbeläggning på varje sida hög hållbarhet, vattenavvisande passform för ett vått och blåsigt skandinaviskt klimat och det nya Flex-rope Suspension System ger hög flexibilitet och styrka.

Det säger sig självt att Lofoten är perfekt för ultralätt cykelpackning, vandring eller flerdagsracing. Du hittar inte ett bättre skydd lättare och mindre någonstans. Garanterat.

Lofoten 2 kan förvandlas till ett tält för 1 person genom att helt enkelt byta ut innertältet, vilket tar bort 10 gram från totalvikten.

Så, är du villig att offra extra utrymme för extra fart?

Funktioner
Ultralätt och kompakt
Justerbar intertältsbredd
Väldigt snabbt att pitcha
Möjlighet att endast sätta upp innertältet
Liten absid för förvaring
Centrerad fotändstång för att optimera utrymmet
Nordisk Flex-rope Suspension System
Integrerad packsäck i löstagbar innerficka
Valv och 2 meshventilationer för att optimera luftflödet
Levereras med ett gratis bonuspaket inkl. pinnar, linor etc.

Yttertält

Längd: 250 cm
Bredd: 125 cm
Höjd: 80 cm

Innertält

Längd: 220 cm
Bredd: 120 cm
Höjd: 70 cm

Vikt
Vikt: 575 g
Racevikt: 500 g

Trimma din vikt
Förklaring: Racevikt: exkl. packsäckar, fotstång och bonuspaket. Normalvikt: Allt ingår förutom bonuspaketet

Packad storlek
Längd: 22 cm
Diameter: 11 cm

Yttertält
Sammansättning: 100% nylon
Konstruktion: Rip Stop
Beläggning: Silikonbeläggning
Vikt: 26 g/m2
Denier: 7D
Trådantal: 580T
Hydrostatiskt huvud: 1600 mm

Innertält
Sammansättning: 100% nylon
Konstruktion: Rip Stop
Vikt: 26 g/m2
Denier: 15D
Trådantal: 341T

Markduk
Sammansättning: 100% nylon
Konstruktion: Rip Stop
Beläggning: PU-beläggning
Denier: 15D
Hydrostatiskt huvud: 3600 mm

Mer information eller om du vill köpa Nordisk Lofoten 2 ULW hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 
Varukorg