the OMM Halo skalställ dam

Från: 300.00 kr

Halo skalsetet väger totalt under 200gram.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

120G ultralätt & vattentät skaljacka

En ultralätt och andningsbar vattentät jacka som packas ner till lite mer än storleken på en tennisboll. Perfekt för blandade förhållanden, när vattentät bärs lika mycket på som i packningen. Även om den är lätt är Halo + Jacket fortfarande ett kapabelt skalplagg; med helt tejpade sömmar, vattentätt tyg med andningsförmåga i 2 lager. Tillägget av två handfickor med dragkedja ger flexibilitet för väsentliga saker när du rör dig.

Point ZeroH20-tyg
Minimala tejpade sömmar
Toppad huva
YKK Aquaguard-dragkedja i full längd
Två dragkedje försedda handfickor
Reflekterande logotyper
Förlängda manschett- och tumplatser
Dynamisk droptail

Tyg PointZero H20
Full vikt 120g

Ultralätt skal gjord av ett 2-lagers statiskt tyg med en vattenpelare på 10 000 mm och andningsförmåga på 10 000 gram/24 timmar.

70g ULTRA LIGHTWEIGHT WATERPROOF PANT

En ultra lätt, andningsbar vattentät byxa som packs ner till storleken på en tennisboll. Perfekt för när du behöver röra dig snabbt och lätt. Konstruerad med hjälp av minimala tejpade sömmar i ett 2-skikts vattentätt tyg. I kombination med Halo Smock väger Halo kostymen totalt 175g.

FUNKTIONER

Kvinnors specifika passform
Point ZeroH20 tyg
Ledat knä
Tejpade sömmar
Smidig passform elastisk midja
Velcro ankelflikar för enkel ingång
Reflekterande logotyper
Internt ficka
Kombinera med Halo Smock / Jacka för 10.000hh skydd vid 175g (smock combo)

TEKNISKA DETALJER
Tygpunkt Noll H20
Full vikt 70g

10.000mm vattenpelare
10.000gram/m2 andningsförmåga

Mer information eller om du vill köpa the OMM Halo Skaljacka hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Mer information eller om du vill köpa the OMM Halo Skalbyxa hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

Varukorg