the OMM Kamleika Pants

Från: 250.00 kr

Stretchig skalbyxa.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Vikt 175 g
Andningsförmåga 20 000 g/m2
Vattenpelare 20 000 mm

Överdragsbyxor är inte bara för att kit checks, de är en viktig del av väderskydd i bergen. Låt inte prognosen avstyra dina planer, med rätt utrustning kan du ta dig an det värsta av det.

Tillverkad av slitstark nylon, med 4-vägsstretch, bra andningsförmåga och helt tejpade sömmar är Kamleika Pant gjord för löpning i bergen.

Glöm flappiga eller baggy överbyxor, dessa passar och känns som ett prestationsplagg som rör sig med dig när du springer, med stretchtyget som möjliggör en närmare passform.

37.5-tygteknik hjälper till att hålla en jämn temperatur inuti medan det vindtäta och vattentäta membranet håller vädret i schack.

Med 20 000 mm i vattenpelare och helt tejpade sömmar plus spetskrokar och möjligheten att lägga till stigbyglar under fötterna stänger Kamleika Pant det värsta vädret bort medan huvudtyget i nylon ger bra hållbarhet.

Kamleika-tyget erbjuder inte bara fantastisk rörelsefrihet, det är också otroligt mjukt vid beröring, vilket tar bort det irriterande prasslet och obehaget från traditionella överbyxor.

FUNKTIONER
Inga underbenssömmar
Dragsko i midjan
YKK Aquaguard dragkedjor
Spetskrokar
Logotyper med reflekterande tryck
Möjlighet att lägga till bungees under foten

TEKNISKA DETALJER
Kamleika – Nylon 4 Way stretch
Förbättrad vattentätning
Vattentät andas
Mjukt och tyst ansiktstyg

Mer information eller om du vill köpa the OMM Kamleika Pants hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg