the OMM Kamleika Skalställ Dam

Från: 300.00 kr

Stretchigt skalställ för de aktiva dagarna.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Superstretchig skalbyxa

Mycket ventilerande, lätt och nu ännu tåligare i ett nytt nylon ytterskiktsmaterial. Kamleika är valet för människor som har insett att de kan behöva bära vattentätt hela dagen och ändå fortsätta röra på sig.

Kamleika var och är fortfarande den ursprungliga stretchen som är vattentät. Att springa i bergen, i regnet, utsätter utrustningen för lika mycket prövningar som det gör för människan. Detta gäller särskilt när man designar en vattentät jacka där en blandning av egenskaper måste uppnås. the OMM kräver hållbarhet, komfort, stretch, väderskyddande egenskaper, låg vikt, vattentäthet och andningsförmåga, som alla måste balanseras i den perfekta kombinationen. Kamleika är OMM: s svar på denna utmaning. Uppdaterad för vintern 2020 med ett ytterlager av nylon och är nu mer hållbart än någonsin.

Historien:
OMM uppfann den vattentäta stretchen för drygt 20 år sedan, och Kamleika var den första vattentäta stretchen.

the OMM har förbättrat tekniken genom åren för att minska vikten, förbättra andningsförmågan och lägga till funktioner men formeln har varit densamma. Nu när den är inne på sin femte generation bygger den senaste Kamleikan på decennier av design och grundlig testning i de tuffaste tävlingarna.

Helt tejpade sömmar
Justerbar huva med invändig vagga
Aktiva manschett- och tumöglor
Dynamisk droptail
Reflekterande detaljer (fram, ärm, bak)
YKK® Aquaguard-dragkedja i full längd
Två stora hand- / kartfickor
Garage för alla blixtlås

Kamleika – Nylon 4-vägs stretch
Vattentät och andas
Mjukt och tyst material
Vikt 265g

Vattenpelare: 20.000 mm

Andningsförmåga: 20.000 g/m2

Superstretchig Skalbyxa

Kamleika är ett skallager som skyddar mot vind och regn, med fyrvägsstretch för att ge rörelsefrihet och därmed erbjuda full rörlighet. Hög andningsförmåga, lätt och nu ännu mer hållbar i ett nytt huvudmaterial av nylon. Kamleika är valet för människor som har insett att de kan behöva bära vattentätt hela dagen och ändå fortsätta på sitt äventyr.

Funktioner
Alternativ för korta ben finns i XS, S & M
Förstärkta UHMWPE sparkpaneler
Justerbar lina under foten
Ytterligare reservpar med linor medföljer
Krok vid benslut för fäste i skosnören
YKK Aquaguard-blixtlås
Reflekterande logotyp

Tekniska detaljer
Kamleika – Nylon 4-vägs stretch
Förbättrad vattentätning
Vattentät och andas
Mjukt och tyst material
Vikt 190g
Standard benlängd: XS / S / M / L / XL (71 – 85cm)

Vattenpelare: 20.000mm

Genomsläpp: 20.000mm

Mer information eller om du vill köpa the OMM Kamleika Skaljacka hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Mer information eller om du vill köpa the OMM Kamleika Skalbyxa hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

Varukorg