the OMM Mountain Raid 100

Från: 250.00 kr

Lättviktssovsäck med Primaloft Gold med Cross Core-teknik

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Primaloft Gold med Cross Core-teknik för minimalistisk sovsäck

Mountain Raid använder den högsta klassens syntetisk Primaloft isolering tillsammans med otroligt slitstarkt och lätt tyg för att skapa det optimala sömnsystemet för tävlingar och gramjägare.

Lättviktssovsäcken för Minimalisten. Yttertyget är tillverkat av PointZero, det har en DWR-behandling för en vattenavvisande förmåga.

Den syntetiska isoleringen är Primaloft Gold med Cross Core teknik för att ge den bästa komfort och viktförhållandet som finns på marknaden.

the OMM har jobbat med olika vikter i panelerna för att säkerställa bästa tekniska användning av isoleringen. Basdelen fylls med Primaloft Gold 40g, sedan används Primaloft Gold 60g på toppdelen. Fotboxen är också formad och fylld med Primaloft 60g för att hålla fötterna varma. Konstruktionen är också gjord så att det yttre skalet och det inre sys igenom till isolering igen för att maximera isoleringsvärdet och eliminera kalla utrymmen.

FUNKTIONER
Tjockare isoleringsöverdel än bas för maximal effektivitet
Halv YKK® dragkedja
Sömnad genom yttre med löst lagt yttre
Mummiform
Dragsko i huvan
Snabbtorkande och enkel att sköta
Häng slingor i basen
TEKNISKA DETALJER
Design specifikation

Totalvikt 380g
Längd 195cm
Axelbredd 65 cm
Fotbredd 35 cm
Förpackningsstorlek 19 x 12 cm
Konstruktionsisolering sydd på fodret
Shell Fabric Point Zero®
Fyllningskvalitet Primaloft® GOLD med löst laggt yttre
60g topp, 40g bas
Material och tyger
PointZero – 100% nylon fjädervikt ripstop-tyg. Nedsäker, mycket vindbeständig med DWR-behandling för fuktskydd.
Vikt: 22 gsm

Mer information eller om du vill köpa the OMM Mountain Raid 100 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg