the OMM Mountain Raid 160

Från: 250.00 kr

Minimalistisk sovsäck med Primaloft Gold med Cross Core-teknik.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Primaloft Gold med Cross Core-teknik för minimalistisk sovsäck

Mountain Raid använder den högsta klassens syntetisk Primaloft isolering tillsammans med otroligt slitstarkt och lätt tyg för att skapa det optimala sömnsystemet för tävlingar och gramjägare.

Lättviktssovsäcken för Minimalisten. Yttertyget är tillverkat av PointZero, det har en DWR-behandling för en vattenavvisande förmåga.

Den syntetiska isoleringen är Primaloft Gold med Cross Core teknik för att ge den bästa komfort och viktförhållandet som finns på marknaden.

the OMM har jobbat med olika vikter i panelerna för att säkerställa bästa tekniska användning av isoleringen. Basdelen fylls med Primaloft Gold 60g, vi lägger sedan Primaloft Gold 100g på toppdelen. Fotboxen är också formad och fylld med Primaloft Gold 100g för att hålla fötterna varma.

Konstruktionen är också gjord så att det yttre skalet och det inre sys igenom till isolering igen för att maximera isoleringsvärdet och eliminera kalla utrymmen.

Finns även i en XL-storlek för att säkerställa korrekt passform och optimala isoleringsegenskaper .

FUNKTIONER
Tjockare isoleringsöverdel än bas för maximal effektivitet
Halv YKK® dragkedja
Sömnad genom yttre med löst läggt yttre
Mummiform
Huva med dragsko
Snabbtorkande enkel skötsel
Häng slingor i basen
TEKNISKA DETALJER
Design specifikation

Total vikt 450 g
Längd Vanlig 195cm / XL 210cm
Axelbredd Vanlig 65 cm / XL 75 cm
Fotbredd 35 cm
Förpackningsstorlek Reg 21 x 13 cm / XL 25 x 14 cm
Konstruktionsisolering sydd på fodret
Shell Fabric Point Zero®
Fyllningskvalitet Primaloft® GOLD
med löst läggt yttre
100 g topp, 60 g bas
Material och tyger
PointZero – 100% nylon fjädervikt ripstop-tyg. Nedsäker, mycket vindbeständig med DWR-behandling för fuktskydd.
Vikt: 22 gsm

Mer information eller om du vill köpa the OMM MOUNTAIN RAID 160 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg