the OMM Mountain Raid 233

Från: 250.00 kr

Minimalistisk sovsäck med Primaloft Gold med Cross Core-teknik.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mountain Raid 233 använder den tjockare Primaloft Cross-Core GOLD-isoleringen för att utöka temperaturintervallet på sovsäcken. Den konstruerad av en kombination av material för att säkerställa maximal prestanda.

PointZero-skalet har en DWR-behandling för att underlätta vattenavstötning och Primaloft-isolering som fungerar även när det är vått.

En halvlång dragkedja minskar kalla fläckar och den totala vikten medan en åtsittande justerbar huva i mumiestil hjälper till att fånga upp maximal värme. En avsmalnande passform minskar död luft och den formade fotlådan ger en bekvämare sömnposition.

Mountain Raid 233 är OMMs varmaste sovsäck men perfekt för lätta äventyr under de kallare månaderna eller för Mountain Marathon-tävlande som letar efter en bättre nattsömn.

Funktioner
Tjockare isolering ovanpå än basen
Halv YKK dragkedja
Genomsydd insida med löst lagd utsida
Snabbtorkande lättskött
195 cm lång mumieform
Axelbredd 65 cm
Förpackningsstorlek 25 x 17 cm
Dragsko i huva
Häng öglor vid basen

Tekniska detaljer
PointZero 100 22gsm nylon ripstop-tyg dunsäkert mycket vindtåligt med DWR
Primaloft Cross-Core Guld 133/100g
90 Återvunnen isolering
Isolationsklass DRY – 6,3 TOG
Isolationsklass WET – 4,8 TOG

Mer information eller om du vill köpa the the OMM Mountain Raid 233 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg