MSR XGK EX Stove

Från: 300.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Detta ingår när du bokar denna produkt:

MSR XGK EX Stove

Bränsle (OBS! Ingår endast om du hämtar din bokning i vår butik eller hos något av våra ombud)

Kastrullset

I över 35 år har MSR® XGK™-köket varit världens mest pålitliga kök i extrema miljöer; betrodd av bergsbestigare överallt.
XGK EX-köket fortsätter det arvet med oöverträffad prestanda, pålitlighet och bättre förbränningskapacitet för flera bränslen än någon annan kamin på marknaden. Den har en flexibel bränsleledning som gör att den kan packas mindre än någonsin, samt stabila, infällbara ben och grytstöd, och en kraftfull låga som smälter snö och kokar vatten otroligt snabbt. Oavsett vart du är på väg, med en XGK EX-köket kommer du att hitta bränsle att elda och den absoluta pålitlighet som har gjort den till förstahandsvalet för kökö för flytande bränslen på expeditioner i årtionden.

Beprövad: Nr 1 val på expeditioner över hela världen.
Multi-Fuel: Bränner tillförlitligt mer flytande bränslen än någon annan kamin.
Pålitlig: Lätt att underhålla på fältet; Shaker Jet™ rengör bränslestrålen med en enkel skakning.
Kompakt: Flexibel bränsleledning gör att kaminen får plats i en 1,5-liters MSR-gryta.
Supersnabb: Kokar 1 liter vatten på bara 2,8 minuter (med fotogenbränsle).

Extra stabil: Infällbara ben och grytstöd ger en säker plattform.
Inkluderar: Bränslepump, värmereflektor, smådelarsats, instruktioner och prylsäck. (Bränsleflaska ingår ej.)

Mer information eller om du vill köpa MSR XGK EX Stove hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg