Ortovox 3+ Tranciver

Från: 180.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Med 3 + är du ansvarig! Den patenterade SMART-ANTENNA-TECHNOLOGY ™ med intelligent positionsigenkänning växlar automatiskt till den bästa antennen.

Ortovox gör inga kompromisser när det gäller att söka. 3+ är utrustad med alla funktioner i en modern digital 3-antenns enhet. Den upplysta realtidskärmen berättar riktning, avstånd och antal offer. Tendensdisplayen, i kombination med den intuitiva sökakustiken, lämnar ingen tvekan när den används i sökläge.

När offret hittats, kan det tas bort från displayen med hjälp av flaggfunktionen. Den rörelsesensorbaserade uppföljnings lavinomkopplingen garanterar extra säkerhet. Ortovox har också tänkt på framtiden: 3+ kan uppdateras.

FUNKTIONER

Mottagningsfunktion: digital
Antal antenner: 3
Max. Intervall / sökfältsbredd (im m): 40 / <40
Bekväm väska och handslinga
Mikroprocessorstyrning
Autom. Övergång vid en sekundär lavin
Visning av alla offer
Intuitiv sökakustik
Visuellt stöd vid fin sökning
Smart-Antenna-Technology ™
Permanent övervakning av sändaren
Självtest
Flaggfunktion
Bakgrundsbelysning
Recco Reflector Inside
Partner check
Batterier: 1AA Alkalisk 1,5 V
Överföringskapacitet: 250h
Mått (i mm): 122 x 73 x 27
Vikt (inkl batteri och fodral): 210g
Garanti: 5 år med registrering
Visning av alla offer

OBS! Tänk på att det är ditt eget ansvar att skaffa dig den kunskap som behövs för att vistas i den miljö som kräver denna form av utrustning. Vi förespråkar alltid att du har gått en lavinkurs (Åre Lavincenter) samt har övat med den utrustning du skall använda dig av. Utrustningen kan aldrig ersätta ett sunt förnuft och kunskap. Outdoor Buddies är inte ansvarig för utövaren som använder vår utrustning.

Mer information eller om du vill köpa Ortovox 3+ Tranciver hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg