Ortovox Diract Voice Tranciver

Från: 200.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

DIRACT VOICE RESCUE SET innehåller lätt, pålitlig lavinutrustning för nybörjare som vill vara på den säkra sidan. Vi valde komponenterna för att vara mycket intuitiva så att de lätt kan bemästras även i stressiga situationer.

Diract Voice
DIRACT VOICE med integrerad röstnavigering kombinerar intuitiv manövrering med toppmodern teknik och en behändig, smart design. Den är strömlinjeformad till bara en knapp och säkerställer intuitiv användarvägledning i stressiga situationer tack vare tydliga instruktioner, symboler och en 360-graders realtidsdisplay. Utrustad med patenterad Smart Antenna Technology, ökar DIRACT VOICE avsevärt chanserna för att offer för lavinbegravningar ska hittas. Enheten analyserar sin plats i lavinen och växlar automatiskt till den bästa sändarantennen. Både den senaste digitala treantenntekniken och en automatisk sekundär lavinbyte är standard med ORTOVOX. Utöver SEND- och SEARCH-lägena finns det även ett standby-läge för att undertrycka signalen under sökningen. Det uppladdningsbara lågtemperaturbatteriet ger en pålitlig strömförsörjning även vid -20°C och är särskilt långvarig och miljövänlig.

Produktfunktioner

Tydlig talnavigering (DE, EN, FR, IT, ES, NOR, SV, CZ, NL)
Antal antenner: 3
Antal lavinoffer: 4
Uppladdningsbart litiumjonbatteri
Mått (i mm): 79 x 120 x 23
Blåtand
Vattentät (EN 300718)
Vikt / bärsystem: 210 g/ 80 g
Garanti: 5 år med registrering
Flaggningsfunktion
Sökremsbredd: max. 50 m
Stabil display från första mottagning
Display: helt grafisk 34 mm x 45 mm
360° realtidsvisning
Visuellt och akustiskt stöd vid finsökning
Gruppkontroll
Smart-Antenna-Technology™
Autom. övergång vid en sekundär lavin
Recco reflektor inuti
Permanent självtestning och standby-läge

OBS! Tänk på att det är ditt eget ansvar att skaffa dig den kunskap som behövs för att vistas i den miljö som kräver denna form av utrustning. Vi förespråkar alltid att du har gått en lavinkurs (Åre Lavincenter) samt har övat med den utrustning du skall använda dig av. Utrustningen kan aldrig ersätta ett sunt förnuft och kunskap. Rent-a-Plagg AB är inte ansvarig för utövaren som använder vår utrustning.

Mer information eller om du vill köpa Ortovox Diract Voice Tranciver hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod

Varukorg