Ortovox ZOOM Tranciver

Från: 150.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

ZOOM + kombinerar enkel hantering med den senaste tekniken och den mest avancerade designen. Endast två funktionsknappar gör att ZOOM + är extremt användarvänlig.

Tydligt utformade LED-skärmen med på on / off-switchar och växla mellan sändning och söka. Avstånden, riktningspilar och information om flera lavinoffer guidas du snabbt och enkelt i sökområdet, med intuitiv söknings akustik gör offren lättare att hitta.

Utrustad med den patenterade SMART-ANTENN-TEKNIK blir lavinoffren mycket lättare att hitta med ZOOM +. Enheten analyserar sin position i lavin och växlar automatiskt till den bästa antennen. Den senaste digitala 3-antenn tekniken tas för givet i Ortovox lika mycket som att den automatiskt växlar över i händelse av en andra lavin.

Mottagningsfunktionen: digital
Antal antenner: 3
Max. intervall / sök Bandbredden (im m): 40 / <40
Bekväm väska och handslinga
mikroprocessorstyrning
Autom. övergången i fallet med en sekundär lavin
Intuitivt sökning akustik
Smart-Antenn-Technology ™
Permanent övervakning av sändaren
Självtest
bakgrundsbelysningen
Recco Reflektor Insida
Batterier: 1AA Alkaline 1,5 V
Överföringskapacitet: 250h
Mått (i mm): 116 x 79 x 23
(Batteri och fall inkl.) Vikt: 200 g
Visning av alla offer

OBS! Tänk på att det är ditt eget ansvar att skaffa dig den kunskap som behövs för att vistas i den miljö som kräver denna form av utrustning. Vi förespråkar alltid att du har gått en lavinkurs (Åre Lavincenter) samt har övat med den utrustning du skall använda dig av. Utrustningen kan aldrig ersätta ett sunt förnuft och kunskap. Outdoor Buddies är inte ansvarig för utövaren som använder vår utrustning.

Mer information eller om du vill köpa Ortovox ZOOM Tranciver hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg