MSR Evo™ 22 Snöskor

Från: 150.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Detta ingår när du bokar produkten:

MSR Snöskor

OBS! Kräver en ordentlig känga/sko för att gå i. Bindning med band som spänns över skon.

Vi har även stavar, vinterkängor och damasker att hyra.

Klassiska Evo-snöskor är fortfarande en favorit bland snöskor runt om i världen och levererar MSRs legendariska pålitlighet, byggd för leden. Med dragstänger gjutna i UniBody-däcket, ger det det väsentliga greppet som behövs för jämna lutningar i mindre än idealiska förhållanden. Det håller den enligt samma standard för stabilitet och kontroll, och den väderbeständiga, DuoFit ™ -bindningen ger det i spader på rullande terräng, vilket gör detta till det bästa värdet för spårvandring och daglig användning.

Unibody-dragkraft: Stegjärn av stål gjutna direkt i snöskodäcket ger ett säkert och bestående grepp.
Viktig säkerhet: DuoFit ™ -bindningar ger gott om, frysskyddad och handskvänlig säkerhet som enkelt rymmer ett brett utbud av skor.
Anpassningsförmåga för alla förhållanden: Modulära svängningssvansar gör att du kan manövrera en mindre sko i packade förhållanden med den extra flödet på begäran av valfria 6-tums (15 cm) svansar för pulver eller bär tyngre belastningar.

Vikt per par (metrisk) 1,65 kg
Vikt (metrisk) 1,65 kg
Bredd (metrisk) 20 cm
Längd (metrisk) 56 cm
Storleksintervall för skor (metrisk) 35 – 48
Belastning (metrisk) Upp till 80 kilo
Ladda med svansar (metrisk) Upp till 114 kilo
Rammaterial Martensite Steel
Däckmaterial Kallresistent plast

Mer information eller om du vill köpa MSR Evo™ 22 Snöskor hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg