Ortovox Avabag Litric Freeride 28

Från: 500.00 kr

Lavinryggsäck ink patron

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

FREERIDERS klättrar gärna några extra meter för att åka de bästa puderåken. Ortovox utvecklade AVABAG LiTRIC FREERIDE-serien för sådana här tillfällen.

LiTRIC ELECTRIC ystemet är EXTREMT LÄTT, LÄTT ATT ANVÄNDA och ger högsta möjliga säkerhetsnivå tack vare MULTIPLE ACTIVATIONS-alternativet.

Lavinryggsäcken består av en BASE med integrerat LiTRIC kuddSYSTEM plus väska, som enkelt kan fästas på basen med en nästan osynlig dragkedja.

Ryggsäcksbasen kan kombineras med alla AVABAG LITRIC FREERIDE och TOUR ZIP-tillbehör för ytterligare MÅNGSIDIGHET när dina krav på ryggsäck ändras.

Dess kroppsnära form med ett tätt passande COMFORT BACK-system erbjuder stor komfort och rörelsefrihet.

Funktioner som fästen för skidor, snowboard och isyxa samt en hjälmhållare och snabb åtkomst till huvudfacket lämnar inget övrigt att önska, och gör AVABAG LiTRIC FREERIDE-ryggsäckarna konvertibla följeslagare med bara en enda BAS: Från en stor dragkedja modul för flerdagarsturer till en liten och kompakt föleslagare när du behöver det.

Vikt (ink enhet): 2590 gram

Produktfunktioner
Zip On-System
Frigöringsgreppet är höjdjusterbar
Tillgång till huvudfack: fram
Separat säkerhetsfack
Säkerhetsbensrem
CLASP skyddsinsats
D-Skifix
Snowboard- och snöskohållare
2 st öglor för isyxa och vandringsstavar
Bröstband med signalvisselpipa
Hjälmnät
Kompressionsrem
Stort höftbälte
Ljust inuti
Vätskesystem kompatibelt
Akutkort
Nyckelring

OBS! Tänk på att det är ditt eget ansvar att skaffa dig den kunskap som behövs för att vistas i den miljö som kräver denna form av utrustning. Vi förespråkar alltid att du har gått en lavinkurs (Åre Lavincenter) samt har övat med den utrustning du skall använda dig av. Utrustningen kan aldrig ersätta ett sunt förnuft och kunskap. Outdoor Buddies är inte ansvarig för utövaren som använder vår utrustning.

 

Filter

,

Varukorg