Bergans Alpinist V6 Large 130L

Från: 250.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Flaggskeppet i Bergans ryggsäckskollektion har precis fått en uppdatering!

Alpinist V6 Large 130L är en av deras största och mest robusta ryggsäckar, utvecklad för att klara extrema utmaningar i tuffa miljöer.

Den solida ryggsäcken är utrustad med bärsystemet QSS VI, utformat för bekväm transport av de tyngsta packningarna. Den här senaste versionen av Alpinist-ryggsäckarna har uppdaterats med CORDURA®-material och Bergans FlowPanel™ i ryggplattan.

Materialet är lätt utan att kompromissa med slitstyrkan, och den uppdaterade ryggpanelen möjliggör bättre luftflöde och ventilation mellan ryggsäcken och din rygg.

En smart funktion är det avtagbara topplocket, som kan omvandlas till en tämligen höftväska. Mycket användbart när du har installerat dig i baslägret och plötsligt får lust att utforska omgivningarna.

 

Bärsystem
Sjätte generationen QSS VI gör ryggsäcken lättare och bekvämare än någonsin tidigare. Vikten överförs med hjälp av stötabsorberare som minskar belastningen. Individuell höjdjustering av vänster och höger axelrem. Bergans FlowPanel™, ventilerande ryggpanel. Justerbara spännremmar upptill.

 

Säck
Det rymliga huvudfacket kan delas in i två separata fack och den stora frontöppningen gör alla dina tillhörigheter lättillgängliga. Toppöppning med dragsko.

Mer information eller om du vill köpa Bergans Alpinist V6 Large 130L hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg