Bergans Powerfram 130 L

Från: 300.00 kr

Stor och rymlig jakt- och vandringsryggsäck

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

English speaking? You will find our English booking page here!

Produktinformation

Enastående stöd för de tyngsta packningarna på över 20 kg  PowerFrame är det perfekta systemet för jaktexpeditioner och vildmarksturer där man ska bära stor och tung packning på ett enkelt sätt. Packramen har bra stabilitet och stöd, den har elastomerisk stötdämpning som fördelar lasten och ett selsystem i tre lager för komfortens skull. PowerFrame är stort, rymligt och praktiskt och är helt oöverträffat när du ska gå långt och bära tungt.

Du kan tryggt lämna civilisationen med vår största, starkaste och mest robusta ryggsäck. PowerFrame är utrustad med ett fullt justerbart bärsystem monterat på en extern ram som gör att du klarar att bära även tung packning utan problem. PowerFrame är stor, men samtidigt bekväm.

Bärsystem
PowerFrame bärsystem. Ryggsäcken kan kopplas bort från ramen så att ramen med bärsystemet kan användas separat för att frakta lådor etc. Individuell bredd- och höjdjustering av vänster och höger axelrem.

Säck
Toppöppning med snölås. Halv dragkedjeöppning i fronten. Ryggsäckspåsen kan delas upp i två separata fack.

Fickor
Expanderande sidofack kan göras om till dagstursryggsäck. Fack för fäste av skidor, vandringsstavar eller fiskespö.

Höftbälte
Konformat höftbälte med fäste för pulkadrag.

Topplock
Avtagbart topplock med invändigt och utvändigt fack.

Övriga detaljer
Kompressionsremmar i sidan och fronten. Många fästpunkter. Kraftigt bärhandtag i fronten. Bärhandtag i ryggen. YKK-dragkedjor.

Vikt: 5300 g

Användarlängd: 175–195 cm

Höftbälte, längd: 98–178 cm

Material: Nylon 700D

Rekommenderad packvikt: från20 kg

Rekommenderad packvikt till 70 kg

Mått packad (HxBxD): 73 – 138x37x38 cm

Mer information eller om du vill köpa Bergans Powerfram 130 L hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg