Exped Thunder 70 Wmns

Från: 200.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

English speaking? You can find our english booking site here!

Produktinformation

Lätt vandringsryggsäck för kvinnor.

Höjdjusterbart komfortbärsystem

Kortare höftbälte och axelband

Tre åtkomstalternativ till huvudfacket

Thunder 70 är en mångsidig vandringsryggsäck med utmärkt bärkomfort. I förhållande till volymen och funktionerna är den superlätt och perfekt för flerdagarsturer eller längre vandringsäventyr.

De tre åtkomstalternativen till huvudfacket gör den extremt mångsidig i packning och hantering. Både i sidled och genom topp- och frontlastaröppningarna är utrustningen alltid nära till hands. En stor ytterficka i stretch på framsidan och två sidfickor ger extra förvaringsutrymme. Det höjdjusterbara locket gör att huvudfacket kan justeras efter behov. Ytterligare fästmöjligheter skapas av de funktionella kompressionsremmarna på sidorna, som även kan placeras ut på framsidan av förpackningen.

Det sofistikerade komfortbärsystemet med minimala kontaktpunkter och aluminiumstag är höjdjusterbart och kan enkelt anpassas till din rygglängd och garanterar en perfekt passform med hög rörelsefrihet. Ett vadderat höftbälte ger extra bärkomfort. Det slitstarka, vattenavvisande återvunna och PFC-fria tyget skyddar innehållet från väder och vind

Rygglängd: 36 – 53 cm
Höftbälte storlek: 77 – 135 cm
Viktgräns: 24 kg
Volym: 70 l
Mått: 84 x 36 x 29 cm
Vikt: 1590 g

Ram: 6061-T6 aluminiumstag
Material
återvunnen 210 D robic ripstop nylonkarbonat
PU-belagd
1500 mm vattenpelare
Oeko-Tex® 100 certifierad
PFC fri

Mer information eller om du vill köpa Exped Thunder 70 Wmns hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg