Vaude Asymmetric 52+8

Från: 75.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Mångsidig och lätt ryggsäck för vandringar, pilgrimsresor och kortare turer

Höjdjusterbart bärsystem
Exceptionellt bekväm
Miljömässig tillverkning

Asymmetric 52 + 8 kommer att följa dig från stuga till stuga! Denna medelstora vandringssryggsäck är ett perfekt val för vandringstugor i alperna, pilgrimsfärdar och fjällvandringar.

Tergolight-bärsystemet har en integrerad ram och i kombination med Ergoshape-axelremmarna garanterar det en utmärkt viktfördelning och pålitlig stabilitet. Bärsystemet, viktfördelnigen och de bekväma axelremmarna är lätt och helt justerbara så att ett brett spektrum av användare kan få en exakt passform. Det stabila höftbältet säkerställer stabilitet och god viktfördelning.

Det stabila höftbältet säkerställer stabilitet och god viktfördelning. Förutom det rymliga huvudfacket, som också är tillgängligt framifrån, har Asymmetric 52 + 8 också en ficka för en karta, regnjacka och andra saker som snabbt måste vara till hands. Det justerbara och avtagbara locket är utrustat med ett lättillgängligt ytterfack och ett inre fack för värdesaker. Det integrerade bottenfacket är idealiskt för transport av smutsig tvätt eller en sovsäck. Kompressionsband på sidan och under locket låter dig säkra allt tungt. Utrustningsslingor rymmer dina vandringsstavar. Ytterligare utrustning kan fästas på ytterligare fästöglor.

För att skydda planeten tillverkades de primära textilmaterialen med miljömässiga, resursbesparande metoder och certifierades i enlighet med det strikta bluesign®-systemet. VAUDE Green Shape-etiketten står för miljömässiga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.

Funktioner

Individuellt justerbar ryggplatta
ErgoShape axelband för kvinnor för optimal rörelsefrihet; anpassade till kvinnors och mindre rygglängder
Vadderat höftbälte med ficka
Höftbälte och axelremmar ergonomiskt utformade för kvinnor / kortare personer
Åtkomst till huvudfacket också via dragkedja
Variabel lockhöjd
Lockficka
Extra ficka med dragkedja inuti
Kartficka
2 ytter nätfickor
Övre kompressionsrem
Sidokomprimeringsband
Utrustningsslingor
2 fästpunkter för stavar

Materialöversikt: 79% polyamid, 21% polyester; 400 D Diamond Ripstop Polyuretanbelagd; Andra tyg – Ansikte: 100% polyester (därav 50% återvunnet); Beläggning: 100% polyuretan; 600 D polyuretanbelagd 50% återvunnen; Foder: 100% polyamid; 200 D polyuretanbelagd.

Vikt: 1600 g
Volym: 52 + 8 l
Mått: 72 x 35 x 30 cm
Lastområde: 7 – 12 kg

Mer information eller om du vill köpa Vaude Asymmetric 52+8 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,