Vaude Back Bowl 30

Från: 75 kr

Rymlig skidryggsäck med intelligenta detaljer

Rymlig skidryggsäck med intelligenta detaljer

Frontlastad för snabb åtkomst till huvudfacket
Sido eller diagonalt skidfäste
Miljömässig produktion

Klipp din egen linje i snön! Back Bowl 30 är en kompakt skid-ryggsäck som erbjuder allt du behöver på turnén. ErgoShape axelremmar erbjuder enastående bärkomfort, tillgång till huvudfacket sker via en dragkedja på baksidan så att upphängningssystemet inte blir vått om du tappar det i snön och snö inte kan komma in i huvudfacket. Andra praktiska detaljer inkluderar ett separat fack för lavinspade och sond och ett vadderat fack för skidglasögon eller solglasögon. Skidor kan fästas snabbt och enkelt diagonalt till ryggsäcken, och en snowboard kan också fästas på Back Bowl 30. Dessutom finns det en fästpunkt för en isplock eller stolpar och små praktiska funktioner som ett blixtlåsfack på höften bälte och en plats för din vattenflaska. Denna produkt är tillverkad med miljövänlig, vattenavvisande Eco Finish och tillverkas utan användning av fluorkolväten (PFC). VAUDE Green Shape-etiketten står för miljövänliga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.

Vikt: 1150 g
Volym: 30 l
Mått: 59 x 26 x 22 cm
Lastintervall: 3 – 8 kg

Funktioner

Formgjuten bakpanel
ErgoShape axelremmar för optimal rörelsefrihet
Vadderat höftbälte med ficka
Främre fack för spade och sond
Zip-åtkomst till huvudfacket på baksidan
Sidoskidfäste
Diagonalt skidfäste
Främre fixering för snowboard
Integrerad hjälmhållare kan användas på framsidan eller ovanpå
Fleece vadderad skyddsficka
Fästpunkt för isverktyg
Sidokompressionsremmar
Innerficka med blixtlås
Handskfixering vid axelbältet
Bröstbenet med visselpipa
Informationspanel för alpina nödsituationer inuti huvudfacket

Materialöversikt Huvudduk: 84% polyamid, 16% polyester; 400 D Ripstop PU-belagd; Foder: 100% polyamid; 200 D polyuretanbelagd.

Mer information eller om du vill köpa Vaude Back Bowl 30 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod.

Filter

,