Vaude Women’s Asymmetric 48+8

Från: 100 kr

Kortare vandringar
höjdjusterbart upphängningssystem
exceptionellt bekväma
miljövänlig tillverkning
Women’s Asymmetric 48 + 8 kommer att följa er från koja till koja! Denna rymliga ryggsäck är ett perfekt val för flerdagars alpina vandringar, pilgrimsresor och ryggsäck. Kroppens kontaktrygg ger en stabil och bekväm passform. Tergolight-upphängningssystemet har en integrerad ram och i kombination med Ergoshape-axelremmarna garanterar du en utmärkt lastöverföring och pålitlig stabilitet. Fjädringssystemet, lastpositioneringen och de bekväma axelremmarna är lätt och helt justerbara så att ett brett spektrum av rygglängder kan uppnås för en exakt passform. Det stabila höftbältet säkerställer stabilitet och god lastöverföring. Förutom det rymliga huvudfacket, som också är tillgängligt framifrån, har Women’s Asymmetric 48 + 8 också en lappficka för en karta, regnjacka och andra saker som snabbt måste vara till hands. Det justerbara och avtagbara locket är utrustat med ett lättillgängligt ytterfack och ett inre värdefack. Det integrerade bottenfacket är idealiskt för transport av smutsig tvätt eller en sovsäck. Komprimeringsband på sidan och under locket låter dig säkra allt hårt. Växelslingor rymmer både en isplockning och dina vandringsstänger. Ytterligare redskap kan fästas på ytterligare fästöglor. För att skydda planeten tillverkades de primära textilmaterialen med miljövänliga resursbesparande metoder och certifierades i enlighet med det strikta bluesign®-systemet. VAUDE Green Shape-etiketten står för miljövänliga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.

Vikt: 1510 g
Volym: 48 + 8 l
Mått: 69 x 34 x 30 cm
Packvikt: 7 – 12 kg

Regnskydd ingår när du hyr denna ryggsäck.

Funktioner
individuellt justerbar stödjande rygg
ErgoShape axelband för kvinnor för optimal rörelsefrihet; passande kvinnor och mindre överkroppslängder
vadderat höftbälte med ficka
höftbälte och axelremmar ergonomiskt utformade för kvinnor / mindre människor
separat bottenfack
åtkomst till huvudfacket också via zip
variabel lockhöjd
lockficka
extra ficka på locket inuti
kartficka
2 yttre nätfickor
övre kompressionsrem
sidokomprimeringsband
växelslingor
2 poliga fästpunkter

Materialöversikt Huvudtyg: 79% polyamid, 21% polyester; 400 D Diamond Ripstop Polyuretan belagd; Kontrasttyg – Ansikte: 100% polyester (därav 50% återvunnet); Beläggning: 100% polyuretan; 600 D polyuretanbelagd 50% återvunnen; Foder: 100% polyamid; 200 D polyuretan belagd.

Mer information eller om du vill köpa Vaude Women’s Asymmetric 48+8 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod.

Filter

,