Helsport Rago Jr. Down

Från: 250.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Dunsovsäck för junior

Helsports idealiska dunsovsäck för barn med perfekt balans mellan värme, vikt och volym.

Vikt: 0,95 kg
T-Lim: -5 ° C
Personlängd / bredd: 165/70 cm
Volym komprimerad: 25×17 cm (6L)

Rago junior är en ”no-compromises” dunsovsäck för barn, med samma detaljer och material som resten av Rago-serien. Nu kan barnen få de bekvämligheter som en dunsovsäck erbjuder. Helsport anser att de har uppnått det optimala värme-till-vikt-förhållandet genom att skräddarsy sovsäckens passform för den skandinaviska marknaden och strategiskt fördela 650 ankdun av hög kvalitet. Med en liten volym passar Rago junior i de minsta ryggsäckarna och väger bara 0,88 kg.

Ett långt blixtlås gör att sovsäcken är enkel att komma i och ur. Passformen hos Rago junior är omsorgsfullt utformad för att undvika att kalla fläckar bildas. Kalla fläckar uppstår när dunen plattas till mot väggen medan du sover. Genom att utöka den bredaste delen av sovsäcken från axel till höft kan du röra dig utan att kalla fläckar bildas, vilket garanterar en god natts sömn. Detta är Helsports perfekta tresäsongs sovsäck för barn med perfekt balans mellan värme, vikt och volym. Rago junior down kommer att hålla barnen bekväma och varma på höstnätterna.

HÖJDPUNKTER
Vattenavvisande yttertyg
Dunsäkert, andningsbart och mjukt inre tyg
Skandinavisk passform, form och storlek
Exakt beräknad dunfyllning för bästa termiska verkningsgrad
Böjda bafflar över bröstet säkerställer att dunet stannar där du behöver det
Mycket bekväm och värmeeffektiv huva
Mjuka snören i huvan
Fotboxen är designad för extra värme
Dragkedjan längs hela sovsäckens längd
Lättanvänd dragkedja
Inre blixtlåsficka för lite personlig utrustning

Filter

Varukorg