Helsport Rago Superlight

Från: 295.00 kr

Artikelnr: 10619 Kategorier: , ,

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Superlätt dunsovsäck

Helsports lättaste tre-säsongs sovsäck med minimal packvolym

Helsports lättaste tre-säsongs sovsäck med en utmärkt balans mellan värme, vikt och volym. Perfekt för gramjägaren som behöver packa lätt och ändå hålla sig varm.

Rago Superlight sovsäcken bygger på framgången med Rago-sortimentet, men med förstklassigt 800 FP gåsdunfyllning. Den inre värmekragen har utformats ergonomiskt för en bättre passform och alla detaljer är utformade för att minska vikten utan att påverka hållbarheten. Med en vikt på endast 780 gram för en T-LIM -8 grader Celsius-sovsäck kommer denna fjäderlätta dunsovsäck att vara ett bra alternativ för dina vandringar vår till höst.

Rago-serien är utformad för att optimera värmeeffektiviteten i en sovsäck. Helsport har strategiskt placerat isolering för att koncentrera värmen där du behöver den mest. För att minimera kalla fläckar fördelas dunet på ett effektivt sätt och den snäva passningen runt kroppen är en viktig funktion som hjälper dig att hålla dig varm. Det vattenavvisande yttre skalet motstår dungenomträngning och håller din sovsäck fluffigare och varmare längre.

Sovväskan finns i två storlekar, standard (185 cm) och lång (200 cm).

Tvåvägs dragkedja
Vattenavvisande, dunbeständigt yttre skal och mjukt inre tyg som andas
Bekväm mumieform som ger en effektiv passform runt kroppen
Dunfylld krage längs blixtlåset för att förhindra värmeförlust
Snabb huvstängning
Värmekrage
Intern ficka

Filter

,