Helsport Rago Winter Lady

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Vikt / utan fodral: 1,31 kg
Fyllnadsmaterial: 759g 90/10 Anddun 650 cuin
Passar för personer upp till längd / Bredd: 175/75 cm
Storlek packad: 20×28 cm (9 liter)

För att uppnå det optimala förhållandet mellan värme och vikt har Helsport fokuserat på den skandinaviska marknaden och letat efter den optimala passformen i kombination med en exakt fördelning av högkvalitativt 650 fillpower dun. På vinterturer där vikt och volym spelar en viktig roll är Rago Down Winter en säker vinnare.

Rago Down Winters passform är noggrant utformad för att undvika förekomsten av kalla fläckar genom att trycka dunet mot väggarna medan du sover. Genom att sträcka ut den bredaste delen av påsen från axlarna och hela vägen ner till höfterna, kommer man att kunna röra sig i sovsäcken utan kalla fläckar bildas. Detta är en seriös fyra säsongs sovsäck, med en bra passform som håller dig varm året runt.

Vattenavvisande och lättviktsyttertyg
Tunt, andningsbart och mjukt innertyg
Skandinavisk passform, form och storlek
Kammarsektioner för optimal placering och isolering från dunet
Exakt beräknad dunfyllning för bästa värmeisolering
Böjda kapslar över bröstet håller dunet på plats
Mycket bekväm och värmeeffektiv huva
Bekväm, tvådelad värmekrage
Mjuka snören i krage och huva
Fotänden är konstruerad för extra värme
Dragkedja ner till fotboxen med välisolerad dragkedja
Innerficka med dragkedja för småsaker

Temperatur: European Standard EN13537 
– T-Extreme: -38*C 
– T-Lim: -17*C 
– T-Comfort: -10*C

När man hyr sovsäckar hos oss så skickar vi med ett sovlakan i silke som skall användas inne i sovsäcken. Detta för att det blir lättare att hålla sovsäcken ren och fräsch.

Filter

Varukorg