Helsport Trollheimen X-Trem

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Extra varm syntetsovsäck

Effektiv vintersovsäck med vattentät fotände

Vikt: 2,98 kg
T-Lim: -25 ° C
Personlängd / bredd: 185/80 cm
Volym komprimerad: 43×28 cm (26L)

Trollheimen har designats med en ny passform, nya tyger och effektiviteten mellan värme och vikt har förbättrats med 20%. Den största designförändringen är formen. Om en sovsäck passar bra håller den dig varm. Helsport översatte passformen i deras Rago-serie till en syntetsovsäck med samma högpresterande vattenavvisande Helsport Thermoguard-fyllning och justering av axlarnas och huvans form för att minimera värmeförlusten.

Att vakna med våta fötter är aldrig kul och det är bara för lätt att trycka fotänden på sovsäcken mot tältduken medan du sover och överföra kondens. Helsport har löst detta genom att lägga till ett slitstarkt vattentätt tyg runt fotänden. Denna enkla förändring gör en enorm skillnad, särskilt om du gillar att sitta ute på kvällen i din sovsäck eller om du sover under stjärnorna.

Huvans dragsko är nu invändig för att hålla den borta från ditt ansikte. Materialet i snöret har uppdateras och designen förbättras för enkel användning. Huvudöppningen har bytts ut till en med ett mjukt, isolerad ansiktsmuff för ökad komfort medan du sover.

Starkt, lätt ripstop yttertyg
Bekvämt mikrofiberfoder
Snabb huvstängning
Innerficka
Vattentät fotbox

Dragkedjelängd (cm): 185
Fyllningsmaterial: Thermoguard 6000® Syntetfiber
Fyllnadsvikt (g): 650
FillConstruction: Sandwich
Nettovikt (kg): 3.13
T-Comf: -16
T-Lim: -25
Text: -48
Sovsäck personlängd (cm): 185
Sovsäck person bredd (cm): 80
Kön: Unisex

Filter

,

Varukorg