Thermarest BlockerLite™ Pump Sack

Från: 30.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

En mångsidig säck för att blåsa upp ditt liggunderlag eller skydda din utrustning.

För blixtsnabb uppblåsning och vattenskydd ger BlockerLite Pump Sack dig ett mångsidigt och lätt alternativ för förvaringsutrymme och uppblåsning av ditt liggunderlag.

Pumpsäcken är designad med hjälp av SealLine och har hållbara och svetsade sömmar. Den är tillräckligt stor för att rymma 20 liter utrustning och är den perfekta storleken för att lagra extrakläder i, när den ej används för att blåsa upp ditt liggunderlag som har WingLock eller TwinLock-ventil.

Storlek: 20 liter

Vikt: 0.08 kg

Mått (B*L*H): 14*26*61cm

Material: Polyester

Tillverkningsland: Kina

Mer information eller om du vill köpa Thermarest BlockerLite™ Pump Sack hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg