Helsport Trollheimen Superlight Winter Lady

Från: 250.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Med den nya Thermolite T3 Ecomade fiber- och singelkonstruktionen har vi designat en syntetisk sovsäck som är mycket komprimerbar vilket ger överlägsen sovkomfort. Trollheimen Superlight-serien är perfekt för viktmedvetna äventyrare som reser i fuktigt klimat eller våta förhållanden. Denna syntetiska sovsäck är också perfekt för dig som sover i en hängmatta, under en presenning eller under stjärnorna. Syntetfiber är också ett bra alternativ för dem som är allergiska mot dun.

Helsport har implementerat deras välkända termiska effektivitetspassform, som eliminerar alla kalla fläckar i sovsäcken och som resulterar i ett exceptionellt värme-till-vikt-förhållande för en syntetisk sovsäck. Detta är det närmaste du kommer en dunsovsäck, men ändå en syntet.

Shingle-konstruktionen använder överlappande bitar av fiberfilt istället för ett enda ark. Detta möjliggör större rörelsefrihet och fångar även in ytterligare varm luft mellan lagren. Den nya ekofibern är extremt komprimerbar och har en behaglig dunkänsla. Helsport valde den delvis återvunna syntetiska fyllningen som ändå uppfyller deras höga krav på termisk effektivitet. Thermolite T3 Ecomade är tillverkad med innovativa fibrer för förbättrade isoleringsvärden och bättre andningsförmåga än vanliga syntetfibrer.

Fyllningsmaterial:
320 gsm Thermolite T3 Ecomade
Nettovikt (kg): 1,86
T-Comf: -9
T-Lim: -16
Text: -37
Sovsäckens personlängd (cm): 175
Sovsäck person bredd (cm): 75

När man hyr sovsäckar hos oss så skickar vi med ett sovlakan i silke som skall användas inne i sovsäcken. Detta för att det blir lättare att hålla sovsäcken ren och fräsch.

Filter

Varukorg