Helsport Trollheimen Winter Lady

Från: 250.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Vikt / utan fodral: 2,09 kg
Fyllnadsmaterial: 450g Thermoguard 6000® + 30g 80/20 Andningsbar 550 FP (Lady)
Passar för personer upp till längd / Bredd: 175/80 cm
Storlek packad: 27×32 cm (18 liter)

Trollheimen har en helt ny och värme effektiv passform med nya material. Detta resulterar i att värme-till-viktförhållandet förbättras med 20%. Den största anledningen till att serien har blivit lättare är den nya passformen. Trollheimen-serien har den effektiva passformen från Rago-serien, med en anpassad passform kring axlarna, fotänden och en ny bekväm huva för att minimera värmeförlusten. Passformen hjälper till att minimera kalla fläckar i sovsäcken så att du kan få en god natts sömn. Isoleringen är densamma som tidigare modeller, högpresterande vattenavvisande Helsport Thermoguard-fiberisolering.

Dragskon för huvan är placerad inne i påsen för att hålla den borta från ansiktet. Med ett nytt material är den lättare att hantera och det känns bekvämare mot ansiktet.

Oavsett om du sover i tält eller under bar himmel är risken stor att det snabbt blir fuktigt i fotänden, om den hamnar utanför liggunderlaget eller nära tältväggen. Detta problem behöver du inte tänka på med Trollheimen. Där skyddar det vattentäta tyget i fotänden sovsäcken från att bli fuktig. I fotänden finns också reflexer för att göra sovsäcken synlig i mörkret. Dragkedjan är omformad så att den glider mycket lättare när du öppnar och stänger den.

Under sovsäcken finns ett halkskyddsmaterial så att du vaknar på samma plats som du somnade på. Trollheimen har ett integrerad örngott där du kan lägga extra kläder så att det fungerar som en kudde.

Anti halk material
Bekvämt innertyg i mjuk mikrofiber
Massiv ripstop i yttertyg
Innerficka
Vattenavvisande fotände

Temperatur: European Standard EN13537 
– T-Extreme: -38*C 
– T-Lim: -17*C 
– T-Comfort: -10*C

När man hyr sovsäckar hos oss så skickar vi med ett sovlakan i silke som skall användas inne i sovsäcken. Detta för att det blir lättare att hålla sovsäcken ren och fräsch.

Filter

Varukorg