Nordisk Puk Scout Sleeping Bag

Från: 200.00 kr

Syntetsovsäck för barn och juniorer

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Fantastisk 3-säsongs sovsäck för små äventyrare & scouter – i två färgsättningar

Att ha en egen sovsäck är det bästa för små äventyrare. Puk Scout är en perfekt 3-säsong sovsäck designad för barn i växande ålder.

Den är konstruerad i en expanderbar design med en dragkedja i fotändan så att väskan kan justeras för att passa kroppslängden.

Längden på sovsäcken kan förlängas så att den passar barn mellan 130 och 170 cm. För mindre barn skjuts förlängningsdelen av sovsäcken helt enkelt tillbaka in i fotboxen på sovsäcken, vilket ger extra värme till fotdelen.

Det finns en skön, mjuk termokrage som håller värmen där den hör hemma – inuti sovsäcken. Du hittar också en praktisk innerficka och en integrerad kuddfodral där barnen kan lägga sina kläder eller en liten kudde. Det finns inga irriterande kardborrband som repar huden eller dragsnören att trassla in sig i.

Att packa ner är så enkelt att de flesta småbarn kan göra det själva – eller så bär de bara runt påsen i sin förvaringsväska. Förvaringsväskan har två lägen. ”Mesh Bag”-läget för förvaring hemma eller att packa den i bilen, och kuddläget där den fyllda förvaringsväskan kan dras ner, för att användas som en fantastisk sittdyna. När sovsäcken används kan barn stoppa in sina kläder, en liten filt eller en handduk i kudden om de vill fortsätta använda den som kudde.

Funktioner

Stor 3-säsong äventyrssovsäck för barn
Designad för barn i växande ålder
Passar barn från 130 till 170 cm
Expanderbar design
Supermjuk Norguard S-PO 80 fyllning inuti
Extra varm fotdel för mindre barn
Inbyggd kuddfodral för kuddar eller kläder
Mjuk termisk krage för att hålla barnen varma
Praktisk innerficka med dragkedja
Säkerhetsfunktioner: inga kardborreband och inga trasslande dragsnören inuti väskan
Dubbelfunktionsförvaringsväska – ”Mesh Bag” för förvaring eller fylld förvaringsväska
Den fyllda förvaringsväskan kan användas som sittdyna eller kudde
Lättpackad kompressionspacksäck
Liten förpackningsstorlek

Temperatur

Komfort: 5 ℃
Gräns: -2 ℃
Extrem: -18 ℃
Testad enligt europeisk norm EN 13537

Vikt
Fyllning: 810 g
Vikt: 1080 g

Packad storlek
Diameter: 22 cm
Längd: 31 cm
Diameter komprimerad:: 22 cm
Längd komprimerad: 28 cm

Fyllning
Namn: NorGuard S-PO 80
Typ: Fiber
Fyllning Sammansättning: 100% polyester
Fyllning Konstruktion: Polyester ihålig fiber / Dubbelt lager
Fyllningsvikt KvM : 125 g/m2

Mer information eller om du vill köpa Nordisk Puk Scout Sleeping Bag hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

Varukorg