the OMM Mountain Core 125

Från: 250.00 kr

Lätt sovsäck med utmärkt isolering även när den är våt och hög next to skin komfort.

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Lätt sovsäck med utmärkt isolering även när den är våt och hög next to skin komfort.

Ett ultralätt sovsystem med utmärkt hudkomfort och andningsförmåga. Primaloft® ACTIVE används som fodertyg för att ge en öppen fleecekänsla men med den extra fördelen med ett oöverträffat förhållande mellan värme och vikt. Det är inte helt Mountain Raid-sovsäcken, men om du är på väg till varmare klimat löser den uppgiften.

Externt ger Sonic-tyget enastående vindtäthet och hela sovsäcken uppfyller den förpackningsförmåga du förväntar dig av OMM

Funktioner
Primaloft® Active med mjuk struktur
Fortsätter att isolera även om den blir våt
Halv YKK®-blixtlås
Sydd genom insidan med löst lagt yttre
Snabbtorkande lätt skötsel
195cm mumieform
Axelbredd 65cm
Förpackningsstorlek – 21 x 13 cm
Huva dragsko
Häng öglor vid basen

Tekniska detaljer
Vikt: 380 gram
PointZero® – 100% 22 gsm nylon ripstop-tyg
Downproof
Mycket vind- och vattentålig med DWR
Primaloft® ACTIVE – 125g
1,4 Tog torr
1,0 Tog våt

Mer information eller om du vill köpa the OMM Mountain Core 125 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg