the OMM Mountain Core 250

Från: 250.00 kr

Ett lätt sovsystem med fantastisk komfort och andningsförmåga

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

Ett lätt sovsystem med fantastisk komfort och andningsförmåga. Med den 250 g/m2 vikten PrimaLoft® ACTIVE som fodertyg, erbjuder Mountain Core 250 en öppen fleecekänsla men med den extra fördelen av ett oöverträffat förhållande mellan värme och vikt för alla tyger.

Att använda det tjockaste PrimaLoft® ACTIVE-tyget på 250 g/m2 ger en varmare väska än den lättare Mountain Core 125 men med alla fördelarna med en bekväm sömnmiljö.

Externt ger PointZero-tyget bra vindtät med en DWR (Durable Water Repellancy) för när din packning tar en dunkning på vägen till lägret. Det totala paketet behåller den packbarhet du kan förvänta dig av OMM.

PrimaLoft® ACTIVE suddar ut gränsen mellan vaddisolering och tyg; PrimaLoft® ACTIVE väver löst PrimaLoft®s branschledande isoleringsfibrer genom ett fint polyesternät. Den resulterande strukturen är varmare och mindre än hälften av vikten av en konventionell fleeceprodukt – dunliknande prestanda när den är torr samtidigt som den fortfarande presterar när den är våt.

Även om det inte är den varmaste sovsäcken som OMM har att erbjuder, uppnår den ett mycket bekvämare innerklimat med att använda PrimaLoft® ACTIVE istället för en traditionell vaddisolering. Med förbättrad uppsugning och andningsförmåga möjliggör det öppna vävda fleecetyget mycket bättre luftflöde medan den upphöjda plymen fortfarande ger fantastiska isoleringsvärden.

PointZero yttertyget är vindtätt med god vattenbeständighet tack vare DWR-beläggningen medan PrimaLoft® behåller sina isolerande egenskaper även när det är vått, perfekt för föränderliga förhållanden.

Mjuk texturerad PrimaLoft® Active
Isolerar även om den är våt
2,0/1,4 tog (torr/våt)
Halv YKK dragkedja
Genomsydd insida med löst lagd utsida
DWR (Durable Water Repellancy)
Snabbtorkande lättskött
Mumieform
Längd: 195 cm
Axelbredd: 65 cm
Förpackningsstorlek: – 27 x 16 cm
Dragsko i huva
Häng öglor vid basen

Tyger: PointZero (Nylon), PrimaLoft® ACTIVE 250g/m2
Vikt: 700g

Mer information eller om du vill köpa the the the OMM Mountain Core 250 hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Filter

,

Varukorg