Hilleberg Anaris

Från: 400.00 kr

Bokningsinstruktioner: Börja med att välja det datum då du vill hämta ut din bokning (antingen hos oss eller ditt postombud), välj därefter det datum då du tänker lämna in bokningen igen (antingen hos oss eller ditt postombud). Totalkostnaden för hyresperioden kommer då att synas (priset du ser först, är priset för första dagen). Därefter tillkommer en lägre dygnstariff, priset för 1 dag är alltså inte priset per dag.

Produktinformation

OBS! Det ingår inga tältstänger till detta tält. Du behöver, 2 x vandringsstavar, inställda mellan 125 – 135 cm. Finns att hyra här!

Nya Anaris är ett mycket lätt och luftigt två-personers ryggåstält som är inspirerat av den första Hillebergmodellen, Keb. Det är utvecklat för vandrare som är ute i varmt väder och som föredrar att gå med vandringsstavar. Dess konstruktion med två absider är designad så att man sover parallellt med absiderna. Detta ger ett imponerande utrymme för två personer, med gott om plats plats för båda och med varsin ingång i absiderna. Det ger också – tillsammans med Anaris mycket låga vikt – ett riktigt stort och lyxigt utrymme för solovandraren.

Vandrare som använder vandringsstavar när de går söker ofta efter ett sätt att integrera sina stavar i sitt shelter till så låg vikt som möjligt. Även om många väljer en minimalistisk lösning, som vår Tarp 5 och Mesh Tent 1, erbjuder Anaris en elegant och lätt lösning för de som föredrar komforten i ett riktigt Hillebergtält. Som i alla våra modeller har Anaris sammankopplade inner- och yttertält, vilket möjliggör samtidig resning av båda eller användning var för sig. Yttertältet i vår väldigt lätta men starka Kerlon 1000 ger ett suveränt väderskydd, och tack vare att väggarna inte går helt ned mot marken utan har en svängd tillskärning längst ned, får man även konstant luftcirkulation. Rulla undan båda dörrarna och båda absiderna helt, så ger innertältets myggnätsdörrar och sidoväggar enastående ventilation i mycket varma förhållanden.

Anaris erbjuder ännu fler nivåer av mångsidighet. Även om det är konstruerat för att sättas upp med vandringsstavar, så kan det också resas genom att hängas upp i takåsens sidor, och en eller båda yttertältsväggarna kan rullas upp helt för maximal luftighet i varmt väder. För de som vill ha möjligheten till en mer minimal ”shelterlösning” på vissa turer kan yttertältet användas på egen hand som en ”supertarp”: den har full funktionalitet för att rulla upp sidoväggar och absiddörrar men väger endast 640 gram.

Anaris är ett fjällområde i Jämtland.

Vikt: 1.4 kg

Yttertältsväv Kerlon 1000

Stänger (ingår ej) 2 x vandringsstavar, inställda mellan 125 – 135 cm

Markpinnar 12 Y-Peg UL

Mer information eller om du vill köpa Hilleberg Anaris hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod. *Fullständiga villkor hittar du här! 

Varukorg